Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Φιλικό ξεμούδιασμα για την ΑΕΜ κόντρα στη Δόξα Καινουρίου

Φιλικό ξεμούδιασμα για την ΑΕΜ κόντρα στη Δόξα Καινουρίου

Φιλική νίκη με σκορ 6-1 για την ΑΕΜ κόντρα στην ομάδα της Δόξας Καινουρίου το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου.

Οι παίκτες του Γιώργου Γιάκου είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων δίνοντας το πρώτο φιλικό παιχνίδι από την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει και του πρώτου επισήμου παιχνιδιού για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Οικονόμου Τσαριτσάνης την Κυριακή 25 Αυγούστου στην Λάρισα.

Το παιχνίδι ήταν διάρκειας 70΄λεπτων (δυο 35΄λεπτα). Για την ΑΕΜ σκόραραν οι Τσιούνης (2), Πιστιόλης (2), Μιχαλόπουλος (1) και Βασιλογιάννης (1). Για τους φιλοξενούμενους ο Φραγκούλης ήταν αυτός που είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1.

Οι ενδεκάδες με τις οποίες παρέταξαν οι δυο τεχνικοί τις ομάδες στους στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΕΜ: (Γιώργος Γιάκος) Γκασούκας, Λίτσος, Παναγιωτόπουλος, Κοκώνης, Κοντομήτσος, Τζαμαλής, Καλοκαίρης, Μιχαλόπουλος, Πιστιόλης, Βασιλογιάννης, Τσιούνης.

Αγωνίστηκαν και οι, Καβαλλάρης Θ. , Ντζιμάνης, Καβαλλάρης Δ., Φονταλής, Μακα.

Δόξα Καινουρίου: (Κώστας Γιωτόπουλος) Φρούντζος, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος, Παντης, Νικολογιάννης, Νταλαπέρας, Κακούρης, Μπρέσιακας, Κόκκαλης, Αγγέλης, Φραγκούλης.

Υγ. Χθες Παρασκευή και μετά από ψηφοφορία των παικτών της ομάδας του Μεσολογγίου αναδείχθηκαν και οι αρχηγοί για την φετινή χρόνια οι οποιοι ειναι, Θοδωρής Λίτσο, Θανάσης Καβαλλάρης και Αποστόλης Τσιούνη.

aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.