Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Φιλιππάκης: Με συνέλαβαν – ΕΛΑΣ: Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη

Φιλιππάκης: Με συνέλαβαν – ΕΛΑΣ: Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη

Σύγχυση για την υπόθεση μετά την εισαγγελική παρέμβαση

ImageHandler (1)Τη σύλληψη ανακοίνωσε ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ μέσω Facebook – Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, ούτε στην Αθήνα ούτε στην επικράτεια λένε από την ΕΛΑΣ

Σύγχυση επικρατεί για το αν ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλλιπάκης έχει συλληφθεί μετά την εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτησή του στο Facebook με την οποία απειλεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Αν και ο ίδιος ο δημοσιογράφος τα ξημερώματα της Κυριακής έγραψε στο Facebook ότι έχει συλληφθεί, από τη ΓΑΔΑ υποστηρίζουν ότι δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ούτε στην Αθήνα ούτε και στην υπόλοιπη επικράτεια.

Αυτό που προκάλεσε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών ήταν η ανάρτησή του στο Facebook στην οποία έγραψε: «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Όπως πληροφορείται το protothema.gr,. ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του.

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη…

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.