Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ναυπακτιακός Αστέρας: Ο Φίλιππος Σφαέλος θα ηγηθεί στο νέο διοικητικό σχήμα

Ναυπακτιακός Αστέρας: Ο Φίλιππος Σφαέλος θα ηγηθεί στο νέο διοικητικό σχήμα

Το nafpaktianews.gr επικοινώνησε σήμερα με τον Φίλιππο Σφαέλο, ο οποίος θα είναι αυτός που θα ηγηθεί στο νέο διοικητικό σχήμα του Ναυπακτιακού Αστέρα, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Φίλιππος Σφαέλος το τελευταίο διάστημα έχει κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες να βγάλει τον Ναυπακτιακό από το διοικητικό αδιέξοδο και φαίνεται ότι τα κατάφερε. Ο γνωστός παράγοντας ήταν αυτός που στο παρελθόν άλλαξε την μοίρα της ομάδας της Ναυπάκτου και θα εγγυηθεί και το μέλλον της.

Σε αυτό το μέλλον όμως, όπως ανέφερε στο nafpaktianews.gr, θέλει όλους του φίλους του Ναυπακτιακού Αστέρα στο πλευρό του και όσους μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα με ότι μέσο έχουν ούτως ώστε να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Φίλιππος Σφαέλος προχωρά μαζί με το διοικητικό συμβούλιο που θα ανακοινωθεί όλα τα αγωνιστικά θέματα, δίνοντας ξανά ελπίδα σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναυπακτιακός Αστέρας θέλει την ενίσχυση από όλους τους φίλους του, ηθικά και οικονομικά, για να μπορέσει να βρει το δρόμο του και να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πατά γερά στα πόδια της, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και το διοικητικό.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.