Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

“Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας”: Όχι στην υποβάθμιση της οργανικότητας του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου

“Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας”: Όχι στην υποβάθμιση της οργανικότητας του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου

Με πρόταση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχεδιάζεται η υποβάθμιση της οργανικότητας του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου, από 10θέσιο σε 9θέσιο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” με ανακοίνωσή του καταδικάζει την πρόταση αυτή και προχωρά στην συλλογή υπογραφών, χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Το Δημοτικό Σχολείο εξυπηρετεί τις ανάγκες μαθητών απο 24 διαφορετικές Κοινότητες και περισσότερους απο 50 οικισμούς,ορεινών περιοχών με πολλά προβλήματα στην.οδική συγκοινωνία. Επίσης πρόκειται για το μοναδικό δημοτικό σχολείο στην ευρύτερη περιοχή και θα πρέπει να διευκολύνουμε το μαθησιακό.περιβάλλον.και όχι να το πιέζουμε δημιουργόντας έτσι πολλες ανισσοροπίες”.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Λοΐζος, τονίζει ότι σαν γονέας “κάτι τέτοιο μας προσβάλλει και μας απομονώνει και για το λόγο αυτό θα προχωρήσουμε σε συλλογή υπογραφών αλλά και σε διαμαρτυρία σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού μας να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες μέσω της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.