Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Φιλοζωική Αγρινίου: «σοκαριστικές καταγγελίες για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τις αρμόδιες υπηρεσίες»

Φιλοζωική Αγρινίου: «σοκαριστικές καταγγελίες για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τις αρμόδιες υπηρεσίες»

Για «σοκαριστικές καταγγελίες που αφορούν στον τρόπο διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τις αρμόδιες υπηρεσίες» κάνει λόγο η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου.

Επικαλείται μάλιστα επικοινωνία της προέδρου της με υπάλληλο του δήμου Θέρμου από την οποία-επικοινωνία- προκύπτει πως «τα αδέσποτα του Δήμου Θέρμου περισυλλέγονται και εγκαταλείπονται στην περιοχή του Αχελώου Δήμου Αγρινίου χωρίς καμία μέριμνα για την προστασία και την σίτισή τους».

Η ανάρτηση της Φιλοζωικής  Οργάνωσης Αγρινίου:

Σοκαριστικές καταγγελίες έρχονται στο φως και αφορούν στον τρόπο διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τις αρμόδιες υπηρεσίες!

Η Πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου Παρασκευή Αναγνωστοπούλου επικοινώνησε με υπάλληλο για θέματα διαχείρισης αδέσποτών στο Δήμο Θέρμου, χωρίς να αποκαλύψει την ιδιότητά της , με την πρόφαση ότι θέλει να ενημερώσει τον Δήμο για την ύπαρξη αδέσποτών σκυλιών στην περιοχή που κατοικεί.

Αφού ζήτησε πληροφορίες από την τοπική υπηρεσία σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος Θέρμου για τη φροντίδα αδέσποτων ζώων, ο υπάλληλος της απάντησε ευθαρσώς ότι τα αδέσποτα του Δήμου Θέρμου περισυλλέγονται και εγκαταλείπονται στην περιοχή του Αχελώου Δήμου Αγρινίου χωρίς καμία μέριμνα για την προστασία και την σίτισή τους!

Και όλα αυτά, ελάχιστα μόλις εικοσιτετράωρα από τις αποκαλύψεις φιλόζωων πολιτών των Δήμων Μεσολογγίου και Αιτωλικού, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι με το ίδιο ακριβώς θράσος οι αρμόδιοι για τη διαχείριση αδέσποτων Μεσολογγίου και Αιτωλικού παραδέχτηκαν ότι εγκαταλείπουν και εκείνοι στον Αχελώο τα αδέσποτα ζώα της περιοχής τους, με τους εθελοντές που τα φρόντιζαν να τα αναζητούν απεγνωσμένα.

Η κατάσταση έχει φύγει πέρα από κάθε έλεγχο! Απαιτείται η αντίδραση όλων ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το έγκλημα!

Φωτό αρχείου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

    “Απαιτείται η αντίδραση όλων ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το έγκλημα!” .Προσωπικά, δεν αναμένω καμμία αντίδραση των “όλων” , επειδή είναι προφανές ότι οι “όλοι” είτε αδιαφρρούν είτε είναι στην πραγματικότητα ένα ελάχιστο υποσύνολο των “όλων”. Η Πολιτεία οφείλει να λάβει δραστικά μέτρα επί του ζητήματος , αφού οι “όλοι” δεν πρόκειται να προσφέουν καμμία ουσιαστική λύση..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.