Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Φήμες και για τις… άδειες

Φήμες και για τις… άδειες

H Eλένη Φιλιπποπούλου διαδέχτηκε προ διμήνου τον Πάνο Παπαδόπουλο ως αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας (στην ενιαία διοίκηση των δυο νοσοκομείων του Νομού δηλαδή) με ευθύνη του νοσηλευτικού ιδρύματος του Μεσολογγίου.

Πλέον ανέλαβε προσωρινά και την ευθύνη του Νοσοκομείου Αγρινίου και αυτό είναι μια εξέλιξη αναμενόμενη εκ του ρόλου της καθώς το ίδρυμα δεν μπορεί να μένει ακέφαλο για εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι να οριστεί δηλαδή ο διάδοχος του Ανδρέα Τσώλη. Εκτός κι αν ισχύσει το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και κρίσιμα ζητήματα να διαχειριστεί η κυρία Φιλιπποπούλου. Έχει ωστόσο να βάλλει και τέρμα σε διάφορες φήμες. Όπως αυτή που διακινήθηκε για ύπαρξη προφορικής εντολής από ανώτερη αρχή για χρήση περιορισμένης καλοκαιρινής άδειας από το προσωπικό.

Πρόκειται για θέμα που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά καθώς άλλη φέρεται να είναι η κυβερνητική γραμμή σε αυτή τη συγκυρία. Όλα τα Νοσοκομεία δηλαδή προσπαθούν να ξεκουράσουν όσο μπορούν το προσωπικό τώρα που η πίεση της πανδημίας έχει μειωθεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.