Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

«Tο έθνος είναι σε κίνδυνο» φώναξε και αποχώρησε!

«Tο έθνος είναι σε κίνδυνο» φώναξε και αποχώρησε!

Ως εμφάνιση-έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί εκείνη ενός αρκετά ηλικιωμένου πολίτη, τα στοιχεία του οποίου αγνοούν οι περισσότεροι στην αίθουσα.
Ο συμπολίτης, φανερά ανήσυχος και λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση, ανακοίνωσε πως, σύμφωνα με τον ίδιο, «το έθνος βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και η αιτία είναι οι λαθρομετανάστες»!
Μάλιστα άφησε ένα έγγραφο στο προεδρείο κι άλλο ένα σε εμφανές σημείο στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης(αμφότερα αγνοούνται).
Ήταν τόσο ταχεία η παρέμβασή του ώστε μέχρι να υπάρξουν τα πρώτα σχόλια ο ανήσυχος ηλικιωμένος είχε χαθεί από την αίθουσα το ίδιο μυστηριωδώς όπως είχε εμφανιστεί…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Anonimos

    Δημογραφική συρρίκνωση και μετανάστευση αφελληνίζουν την Ελλάδα!!!!! Ερχονται χρόνια δύσκολα. Η Ελλάδα θα ξαναΑναστηθεί απο τις στάχτες της;😴😴😴

  2. Anonimos

    Αερικό ηταν και εξαφανιστηκε ο γεροντας!!! Δεν τον γνωριζε κανένας!!!! Τι ηταν εξωγηΐνος απο αλλον πλανήτη; Αυτο διχνει οτι δεν ξερουμε τους συμπολήτες μας. Γιατι εισαστε κλεισμένοι ολοι στον γυάλινο κοσμο σας. Καμία επαφή με την γειτονιά και τον πολίτη. Μονο σε προεκλογικές φιέστες υπαρχει μια τηλεκατευθυνόμενη επαφή με τους διαλεχτούς των αυλικών σας. Ξυπνάτε ρε πριν είναι πολύ αργά για όλους μας. Βγείτε όξω. Ακούστε τα προβλήματα και τους προβληματισμούς του κοσμάκι αν θελετε να λεγεστε σωστοί Αρχοντες αυτού του Τόπου που Διοικήτε!!! Ακούστε και κανενα Μεγαλήτερο!!!! Δεν ειναι προσβλητικό να ακούς και να μαθαίνεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.