Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

«Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων, και Μετεώρων»

koilada_axeloou  Υπερψηφίστηκε  από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και NATURA».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Σωκράτης Φάμελλος έκανε δεκτό το αίτημα να συμπεριληφθεί και το «Κοιλάδα Αχελώου» στο όνομα του Φορέα και να γίνει «Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων, και Μετεώρων».

Εκφράζονται ευχαριστίες στον κ.Φάμμελο και στους Βουλευτές Άρτας Βασίλη Τσίρκα και Γιώργο Στύλιο για τη βοήθεια και στήριξη του αιτήματός   . και στον Πρόεδρο της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας Χρήστο Καπερώνη  , για τη συνεχή παρακολούθηση του θέματος και την παρουσία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για το Νομοσχέδιο.

«Η αναγνώριση και επίσημα από την Πολιτεία της ονομασίας «Κοιλάδα Αχελώου” δικαιώνει τη συνεχή και επίμονη προσπάθεια, τα τελευταία χρόνια, κατοίκων και από τις τέσσερις περιφέρειες της περιοχής και όχι μόνο για την ανάδειξη της Κοιλάδας του Αχελώου. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», υπογραμμίζει ο  Αντώνης Κοσσυβάκης.

1 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Απο ποτε επιτρεπετε η χρηση βατηρα στον αχαιλωο να στησουμε και μεις στον αγραφιωτη…………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.