Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Φορείς από Πάτρα και Ναύπακτο στη Γέφυρα για επέκταση της διάρκειας της εκπτωτικής κάρτας

Φορείς από Πάτρα και Ναύπακτο στη Γέφυρα για επέκταση της διάρκειας της εκπτωτικής κάρτας

foreis-patra-nafpaktos-gefyra
Με κεντρικό θέμα συζήτησης την επέκταση της χρονικής διάρκειας της εκπτωτικής κάρτας που ισχύει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και την ισχύ του μέτρου και το χειμώνα πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Γέφυρα ΑΕ «Χαρίλαος Τρικούπης».

Σε δελτίο τύπου που απέστειλε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καφεστιατόρων Ναυπακτίας και Δωρίδας Ντίνος Τσουκαλάς, ο ίδιος σημειώνει τη θέση των φορέων της Ναυπάκτου και της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Εκπροσωπώντας το Σύλλογο Καφεστιατόρων Ναυπακτίας και Δωρίδας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ντίνος Τσουκαλάς συμμετείχε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Γέφυρας ΑΕ «Χαρίλαος Τρικούπης» με κεντρικό θέμα το αίτημα που κατατέθηκε από φορείς των Πατρών και της Ναυπακτίας για επέκταση της χρονικής διάρκειας της εκπτωτικής κάρτας διελεύσεων που ισχύει τα Σαββατοκύριακα κατά τους θερινούς μήνες. Πιο συγκεκριμένα, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Πατρών και Ναυπάκτου, καθώς επίσης και οι Σύλλογοι Καφεστιατόρων και Ξενοδόχων των δύο πόλεων. Σημειώνεται πως κοινό αίτημα των Συλλόγων της Ναυπάκτου ήταν η επέκταση από 10 σε 12 ώρες της διάρκειας της εκπτωτικής κάρτας που προσφέρει η Γέφυρα ΑΕ, καθώς επίσης και η καθιέρωσή της κατά τους χειμερινούς μήνες, με διάρκεια 10 ωρών»

Πηγή: lepantomag.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.