Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Αγρίνιο

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Αγρίνιο

Φωταγωγήθηκε απόψε, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Η εκδήλωση ήταν λιτή και συμβολική  όπως επιβάλλουν οι περιορισμοί της πανδημίας.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου άναψε το δένδρο υπό τους ήχους του σαξοφώνου του μαέστρου της Φιλαρμονικής Βασίλη Κονήδα.

Ο δήμαρχος Γ.Παπαναστασίου εξέφρασε εξάλλου τις ευχές του αναφέροντας τα εξής

«Φέτος είναι μια χρονιά διαφορετική. Δεν είναι η γιορτή που κάνουμε κάθε χρόνο. Δεν είμαστε όμως μόνοι, είμαστε μια αγκαλιά και ας είμαστε μακριά. Γιατί μάθαμε στην ατομική ευθύνη, στη συλλογικότητα και στην αλληλεγγύη.
Ακόμα και αυτά τα Χριστούγεννα που είναι διαφορετικά, θα ενώσουμε τις ψυχές μας . Οπως φωτίσαμε το δέντρο, να φωτίσουμε τις ψυχές όλων των συνάνθρωπων μας ελπίζοντας σε ένα καλύτερο και πιο φωτεινό νέο έτος. Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Κωστας

    Η αστυνομία που είναι να τους ρίξει πρόστιμα? Δεν απαγορεύεται ο συνωστισμός στις πλατείες? Δεν ισχύει ο αριθμός των 9 ατόμων? Ή επειδή είναι ο δήμαρχος εκεί? Αλλά θα μου πει κάποιος, κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει. Α! Υπάρχει και το άλλο, η αστυνομία δίνει πρόστιμα μόνο σε επαγγελματίες μεροκαματιαρηδες. Το είχα ξεχάσει…

  2. ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΞΕΧΝΑΣ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ “ΑΡΙΣΤΟΥΣ”; ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ Ο “ΑΝΕΜΕΛΟΣ” ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ” ΜΑΡΕΒΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.