Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Πρόεδρος στην Κοινότητα Αγρινίου η Φωτεινή Βλάχου

Πρόεδρος στην Κοινότητα Αγρινίου η Φωτεινή Βλάχου

Oι αλλαγές που επέφερε η νέα Κυβέρνηση στον «Κλεισθένη», με την τροπολογία που ψηφίστηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου, επηρεάζουν και την εκλογή των προέδρων των κοινοτήτων.

Πλέον πρόεδρος Κοινότητας από την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει αυτός που κατετάγη πρώτος από τον πλειοψηφών συνδυασμό στις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Η διάταξη που καταργήθηκε προέβλεπε πως μετά την ορκωμοσία της εκάστοτε δημοτικής αρχής θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το νέο Τοπικό Συμβούλιο για να αναδείξει τον πρόεδρό του με υποψήφιους τον πρώτο σε σταυρούς από τις δύο πρώτες παρατάξεις.

Αυτή η διαδικασία λοιπόν δεν θα ακολουθηθεί και νέα πρόεδρος ορίζεται η κυρία Φωτεινή Βλάχου του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή-Τόπος να ζεις» του δημάρχου Γ.Παπαναστασίου. Η κα Βλάχου είναι υπάλληλος του ΚΕΠ, πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών.

Θυμίζουμε πως στο νέο Τοπικό Συμβούλιο Αγρινίου πέντε έδρες κατέλαβε ο συνδυασμός του Γ.Παπαναστασίου, τρεις ο συνδυασμός της Χριστίνας Σταρακά, δύο η Λαϊκή Συσπείρωση και μία η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.