Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Φωτιά κατακαίει αγροτική έκταση στα Ρουσέικα Αγρινίου- Δυνατός άνεμος στην περιοχή (φωτο-βίντεο)

Φωτιά κατακαίει αγροτική έκταση στα Ρουσέικα Αγρινίου- Δυνατός άνεμος στην περιοχή (φωτο-βίντεο)

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτική έκταση και κατακαίει καλάμια στα Ρουσέικα Αγρινίου έχει κινητοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε περί τις  14:00 και καίει καλαμιές, ωστόσο σε κοντινή απόσταση βρίσκονται θερμοκήπια και λιοστάσια, με φόβο για πιθανή εξάπλωσή της.

 

Δύναμη της Πυροσβεστικής έχει σπεύσει για την κατάσβεσή ωστόσο στην περιοχή φυσάει δυνατός αέρας και το έργο της καθίσταται πιο δύσκολο.

Συνδράμουν το έργο της και πολίτες καθώς και εκσκαφέας. Συνολικά επιχειρούν τέσσερα οχήματα ενώ στο χώρο βρίσκεται και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ. Από τις φλόγες έχει καεί και στύλος της ΔΕΗ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Avonimos

    Ο Δήμος είχε πει να κόψουν οι ιδιοκτήτες τα χόρτα και τα καλάμια αλλά με τι να καθαρίσει ο άλλος του αφήσανε €€€ στην τσέπη να βάλουν τρακτέρ να καθαρίσει ο κάθε άνθρωπος τα χωράφια του; φόροι,τιμες πετρελαίου, βενζίνης στα ύψη. Με τι να πληρώσει ο πιτης ο 800 φορές φορολογούμενος να του περισσέψει ευρώ στην τσέπη.!!!! Έχουν καταντίσει τον Έλληνα να μην μπορεί να βγει από το σπίτι του!! Περιμένει να πεθάνει η από πείνα ή από αρρώστιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.