Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Φώτης Κωστούλας: οι «τζάμπα μάγκες» δεν έχουν θέση στο γήπεδο

Φώτης Κωστούλας: οι «τζάμπα μάγκες» δεν έχουν θέση στο γήπεδο

“Αυτό που προέχει σήμερα είναι να δώσουμε τη μάχη και να ξεπεράσουμε τις αγωνιστικές δυσκολίες (ποια ομάδα άλλωστε δεν βρέθηκε σε παρόμοια θέση;) που προήλθαν από λάθη μας. Μάχη για να διατηρήσουμε τον Παναιτωλικό ψηλά και να τον πάμε ακόμα ψηλότερα. Τους υγιείς φιλάθλους τους έχουμε δίπλα μας σ’ αυτή τη μάχη. Μας τιμάνε και τους τιμάμε. Τους υβριστές και τους προβοκάτορες τους αφήνουμε στο περιθώριο. Οριστικά”.

Σε μια ηχηρή παρέμβαση προβαίνει ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναρτήθηκε προσωπική του δήλωση με αφορμή την αντιπαράθεση  με τους οργανωμένους που φούντωσε στον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Πρόκειται για «τζάμπα μάγκες» που θεωρούν ότι θα επιβάλλουν την άποψή τους με τη βία (λεκτική ή μη) και θα καθορίσουν τις επιλογές μου σε συνεργάτες και αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία της ΠΑΕ. Αποτελούν οικτρή μειοψηφία ανάμεσα σε χιλιάδες φιλάθλους και με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η δήλωση του Φώτη Κωστούλα έχει μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις. « Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αγωνιστική ανάκαμψη του Παναιτωλικού, με τη συμπαράσταση και στήριξη όσων πραγματικά θέλουν το καλό του. Όχι όσων πουλάνε Παναιτωλικοφροσύνη στα λόγια», αναφέρει.

Σαφές και το μήνυμα συσπείρωσης με δόση αυτοκριτικής του μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού: “Αυτό που προέχει σήμερα είναι να δώσουμε τη μάχη και να ξεπεράσουμε τις αγωνιστικές δυσκολίες (ποια ομάδα άλλωστε δεν βρέθηκε σε παρόμοια θέση;) που προήλθαν από λάθη μας. Μάχη για να διατηρήσουμε τον Παναιτωλικό ψηλά και να τον πάμε ακόμα ψηλότερα. Τους υγιείς φιλάθλους τους έχουμε δίπλα μας σ’ αυτή τη μάχη. Μας τιμάνε και τους τιμάμε. Τους υβριστές και τους προβοκάτορες τους αφήνουμε στο περιθώριο. Οριστικά”.

H δήλωση του Φώτη Κωστούλα:

Κάποιοι, που αυτοαποκαλούνται «κόσμος του Παναιτωλικού», σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα. Αντί να τη στηρίξουν, στον τελευταίο αγώνα (όπως και σε προηγούμενους) επιδίδονταν επί δίωρο, σε ακατάσχετη υβρεολογία, σε ρίψη κροτίδων και στο τέλος σε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο. Εισβολή που έγινε σε «πολύ καλό κλίμα», όπως γράφουν στην ανακοίνωσή τους!

Συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένες συμπεριφορές, που καταγράφονται στο πλούσιο αποδεικτικό υλικό που υπάρχει…

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που και στο παρελθόν και τώρα:

 1. Έβριζαν και απειλούσαν μέλη της διοίκησης
 2. Γέμισαν τους τοίχους της πόλης με εμετικά συνθήματα
 3. Έχουν προκαλέσει κατ’ επανάληψη φθορές στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας
 4. Έχουν προπηλακίσει και απειλήσει ποδοσφαιριστές μας
 5. Είναι εκείνοι που πριν μερικά χρόνια μας οδήγησαν στην απόφαση να κλείσουμε τη Θύρα 6
 6. Εκείνοι που στη συνέχεια παρακαλούσαν να επιστρέψουν με την υπόσχεση ότι δεν θα ξαναδημιουργήσουν πρόβλημα
 7. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι (10, 20, 30;) που η συμπεριφορά τους συνεχίζει να στοιχίζει πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Ενδεικτικά, πέρσι πληρώσαμε 65 χιλ. ευρώ, φέτος ήδη ξεπεράσαμε τα 35 χιλ. ευρώ. Για την τελευταία εισβολή «σε πολύ καλό κλίμα», η προβλεπόμενη ποινή είναι πρόστιμο έως 70 χιλ. και έως δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Συν τις φθορές που προκάλεσαν στο γήπεδο.

Πρόκειται για «τζάμπα μάγκες» που θεωρούν ότι θα επιβάλλουν την άποψή τους με τη βία (λεκτική ή μη) και θα καθορίσουν τις επιλογές μου σε συνεργάτες και αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία της ΠΑΕ.

Αποτελούν οικτρή μειοψηφία ανάμεσα σε χιλιάδες φιλάθλους και με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αγωνιστική ανάκαμψη του Παναιτωλικού, με τη συμπαράσταση και στήριξη όσων πραγματικά θέλουν το καλό του. Όχι όσων πουλάνε Παναιτωλικοφροσύνη στα λόγια.

Πρέπει να μάθουν, οι όψιμοι Παναιτωλικάρες (οι περισσότεροι ήταν νήπια το 2005), ότι παρέλαβα την ΠΑΕ σε πλήρη διάλυση. Κυριολεκτικά σε μία σακούλα Super Market. Προερχόμενη από δύο σεζόν στη Δ’ Εθνική και εξασφαλίζοντας την παραμονή στη Γ’ την προτελευταία αγωνιστική. Προφανώς εκείνη την περίοδο αναπολεί το σύνθημά τους: «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Παναιτωλικό!»

Σ’ αυτή την αξιοπρεπή και περήφανη διαδρομή των 15 χρόνων, φέραμε και διατηρούμε τον Παναιτωλικό στις κορυφαίες ομάδες της χώρας. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ. Είναι η ΜΟΝΗ ομάδα χωρίς ούτε ένα δανεικό ποδοσφαιριστή, η ΜΟΝΗ που δεν ενεπλάκη ποτέ ούτε σε ένα ύποπτο αγώνα. Και έτσι θα συνεχίσει.

Με συνεργάτες που υπηρετούν ΕΠΑΞΙΑ τον Παναιτωλικό, που εμπιστεύομαι και τιμώ, για την καθοριστική συμβολή τους σε ότι πετύχαμε.

Έχω δηλώσει επίσης, ότι περιμένω όποια άλλη σοβαρή πρόταση κατατεθεί για το μέλλον της ΠΑΕ.

Αυτό που προέχει σήμερα είναι να δώσουμε τη μάχη και να ξεπεράσουμε τις αγωνιστικές δυσκολίες (ποια ομάδα άλλωστε δεν βρέθηκε σε παρόμοια θέση;) που προήλθαν από λάθη μας. Μάχη για να διατηρήσουμε τον Παναιτωλικό ψηλά και να τον πάμε ακόμα ψηλότερα. Τους υγιείς φιλάθλους τους έχουμε δίπλα μας σ’ αυτή τη μάχη. Μας τιμάνε και τους τιμάμε. Τους υβριστές και τους προβοκάτορες τους αφήνουμε στο περιθώριο. Οριστικά.

Φώτης Κωστούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

23 Σχόλια

 1. ezio7

  Εγω ετσι στα γρηγορα θυμαμαι κατι διπλα απο υποβιβασμενες ομαδες οπως η δοξα δραμας κ ο λεβαδειακος.τεσπα,στο καραισκακη θα τα καθαρισετε τα αποδυτηρια?η μονο στην τουμπα ειστε νοικοκυραιοι?

 2. Giannis

  Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο που βγαίνει μπροστα! Με αυτοκριτική διάθεση και με στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα ζητάει από όλους τους υγειώς σκεπτόμενους φιλάθλους να ήμαστε δίπλα στην ομάδα. Αυτός θα κάνει αυτά που πρέπει!
  Δεν κόβει κάνενα γήπεδο σε καμιά θύρα 6 αν το προσέξει κανείς! Απλά λέει ξεκάθαρα αυτό που βλέπουμε όλοι. Ότι αυτοί οι λίγοι που δημιουργούν πρόβλημα με ύβρεις, συνθήματα και τιμωρίες δεν έχουν θέση στο γήπεδο! Ήμαστε μαζί του και.
  Και αν η θύρα 6 προτιμά αυτά τα αίσχη που έγιναν χθες τότε δεν τιμά την ιστορία της. Αλλιώς να απομονώσει αυτά τα άτομα που κάνουν κακό στην ομάδα και να είναι δίπλα της με φωνές και με παλμό( όπως μόνο η ίδια μπορεί)

 3. Ανώνυμος

  Και οτι ασχολεισαι με δαυτους Προεδρε αξια τους δινεις…Αφου τρως χρηματικες τιμωριες τι τους κρατας εκει μεσα πενηντα ατομα ολα και ολα…

 4. ΜΜ

  @enzio7 εσύ κοίτα μη σου κάνει πάλι καμιά κηδεία αύριο ο Μάριν κι άσε τις καθαριότητες του Παναιτωλικού…

 5. Ζαβός

  @ezio7
  Ασχολήσου με την ομάδα σου μάστορα δεν θέλει κανείς τη γνώμη σου

 6. pap

  Μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλοτρια @enzio7. Μην αγνώνεσαι. Σαν τα μούτρα σας δεν θα γίνουμε ποτέ. Εμείς θα τον βρούμε τον δρόμο μας χωρίς να σχολουμαστε με ΕΠΟ και άλλα τσιράκια όπως κάνετε εσείς και όλες οι ομάδες ΠΟΚ και Θεσ/κης.
  Λογικά για να υποστηρίζεις ολυμπιακό δεν θα είσαι και απο εδώ αλλά από Πειραιά μεριά Οπότε καλή επιτυχία στην ομάδα σου εκει στο λιμάνι.

 7. Ezio7

  Δλδ φίλε pap όλο το Αγρίνιο υποστηρίζει Παναιτωλικό;μεγάλη ιδέα έχετε.ΜΜ μη μιλάς για Ευρώπη φίλε,μέχρι κ τα Γιάννενα έχουν παίξει κ ο αθηναϊκός.εσεις κοιτάξτε να σφουγγαριζετε όταν σας λέει ο Ρώσος.καλη επιτυχία στα τοπικά που θα καταλήξετε

 8. ΑΓΡΙΝΙΟ 6

  Ezio7 ….. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΕΣΥ ??? ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ [ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ] ΠΑΛΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ…..

 9. Ανώνυμος

  ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Π;ΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΟ ΜΑΣ,

 10. Ezio7

  Δημοκρατία έχουμε,θα λέω την άποψη μου ελεύθερα,δεν θα ζητήσω κ την άδεια σας,αγρινιωτικα φασιστακια.κ που είστε,τις σφουγγαρίστρες σας κ στη γ εθνική.

 11. Ezio7

  Ανώνυμε,μη λες μεγάλα λόγια,γιατί θα ανεβάσω φωτο με γνωστά μέλη της θ6,με κασκόλ ΟΣΦΠ ΑΕΚ ΠΑΟΚ όταν βολοδερνε το παράρτημα σας στις στρουγκες του Ξηρομέρου.

 12. pap

  Ezio7 ειναι δυνατόν να είσαι από το Αγρίνιο.και να είσαι με άλλη ομάδα; Είναι σαν μου λες ότι είμαι από την Στουτγκαρδη και υποστηρίζω Μόναχο!!! Και στην Ισπανία που έχω ζήσει θεωρουν δεδομένο ότι είσαι με την ομάδα από την οποία κατάγεσαι. Δεν μπορεί ο άλλος να είναι από την Μαγιόρκα και να υποστηρίζει Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Το θεωρούσαν γελοίο όταν τους είπα ότι συμβαίνει στην Ελλάδα.!!! Είναι ελληνικη πατεντα να είσαι από την Χ πόλη κα άλλη να υποστηρίζεις.Δεν είναι αυτοσκοπός τα τρόπαια και τα κύπελλα φίλε μου αλλά ο τόπος που γεννήθηκες και μεγάλωσες. Συνήθως κρύβονται αλλά απωθημένα και κόμπλεξ … Καλή επιτυχία λοιπόν και στον Ερυθρό Αστέρα αύριο…. Φιλικά πάντα…

 13. ezio7

  κομπλεξ κ απωθημενα,τα βλεπουμε απο τους αγρινιωτες οταν πανε λιγο παραπερα απο την πολη τους φιλε pap.κ οι επιθετικες απαντησεις των παραπανω,δειχνουν τι σημαινει κομπλεξ.ευχομαι το σφραγισμα της επιστροφης σας στις παρακατω κατηγοριες,να γινει με καμια 5αρα στο Καραισκακη.αντε,καλες γιορτες σε ολους.

 14. Ανώνυμος

  GIANNIS,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΚΤΑΠΗΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ-ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ-ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ……… Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ !!!!!!!! CHRISTOS

 15. pap

  Ελεύθερα να λες ότι θες ελεύθερα και να εκτιθεσαι. Ελεύθερα να μιλάς ετσι ελεύθερα και να ευχόμαστε τα χειρότερα για την ομάδα σου. Έλλειψη επιχειρημάτων που οδηγεί ως γνωστον σε ύβρεις περί φασισμού κτλ. Καλή αποτυχία αυριο στην ομάδα σου. Φιλικά και με καλή διάθεση όπως πάντα. Συνέχισε δυνατά να σε απολαμβάνουμε.

 16. pap

  Θελει η π..τανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει λεει μια παροιμία.
  Δυστυχως για σένα έχει άλλα 10 παιχνίδια ακόμα μετά την 5αρα που θα μας ρίξεις όπως λες. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις φίλε μου αγαπημένε. Μην μου συγχύζεσαι όμως. Καλές γιορτές με αγάπη.

 17. g.r

  @EZIO 7 …….ΡΕ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΟ ??? ΕΥΤΙΧΩΣ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΒΛΑΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ…. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ..

 18. ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ

  ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ………….. ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΘΕΛΑΤΕ……………..ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ…………………ΟΥΣΤ………………ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ…………………

 19. Light- Panetolikos 1926

  Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ?????? ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ KAI IQ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ..ΤΡΑΓΙΚΟΣ.

 20. Ezio7

  G.r,καρπαζοεισπρακτορας είναι αυτός που αρπάζει 3αρες κ 5αρες φίλος,δλδ εσείς.με 4 βαθμούς σε 1 γύρο.αλλα καλά σας κάνει ο Ρώσος,έξω κ απ’ το γήπεδο τώρα.ελατε στο Καραϊσκάκη,να γράψετε ιστορία στην κατηφορα.

 21. g.r

  Ezio7 … ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΩ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΣΥ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ….
  Υ.Γ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ……… ΤΕΛΟΣ…….

 22. Δημήτρης κοντονικας

  Ezio 7
  Οταν πας Καραϊσκάκη σε στελνει ο romario να του παίρνεις καφέ και νερό;
  Του λες σας ευχαριστώ πολύ κύριε;
  Τους κερνάς κ κανενα βρώμικο από σκύλο μετά τον αγώνα; η επειδή σε φωνάζουν βλάχακι όταν βγαίνετε από το γήπεδο κάνουν ότι δεν σε ξέρουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.