Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της Λαγούδη – Δύτες σε λίγες ημέρες στην Τριχωνίδα

Νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της Λαγούδη – Δύτες σε λίγες ημέρες στην Τριχωνίδα

Αναπάντητα ερωτήματα ένα μήνα μετά το θάνατο της άτυχης γυναίκας. Το φιτίλι, τα πατάκια που δεν κάηκαν και το κολλημένο ρολόι δείχνουν, σύμφωνα με την οικογένεια της τρίτεκνης μητέρας, δολοφονία
ImageHandlerΚαι ενώ σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη έφυγε από τη ζωή, τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της 44χρονης μητέρας παραμένουν αναπάντητα. Την ώρα που η οικογένεια του θύματος επιμένει ότι ο άνθρωπός τους δεν αυτοκτόνησε, αλλά ότι πρόκειται γιαεγκληματική ενέργεια, το μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη γίνεται «φύλλο και φτερό» από ειδικούς, καθώς σε αυτό βρίσκεται η λύση.

Οι φωτογραφίες από την νέα πραγματογνωμοσύνη στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας, δίνουν απαντήσεις, σύμφωνα με την οικογένεια, για τον θάνατο της τρίτεκνης μητέρας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις αρχές του μήνα στην Τριχωνίδα. Η νέα πραγματογνωμοσύνη έγινε στο πλαίσιο εισαγγελικής εντολής μετά τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας, κ. Αναστάσιου Δέδε.

Ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, Αναστάσιος Δέδες, πραγματοποίησε προ ημερών αυτοψία στο αυτοκίνητο προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του μυστηριώδους θανάτου της τρίτεκνης μητέρας.

Ο πραγματογνώμονας κ. Δέδες μιλώντας στο protothema.gr είχε δηλώσει πως: «Δεν είναι απλή υπόθεση και δεν θα κλείσει έτσι απλά. Υπάρχουν σημεία που προβληματίζουν», επισημαίνοντας ότι έχει βρει σημαντικά στοιχεία και ευρήματα που πρέπει να αξιολογηθούν και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν το έργο της προανάκρισης.


Σύμφωνα με τον ίδιο, τρία στοιχεία των φωτογραφιών ενισχύουν την επιχειρηματολογία της οικογένειας ότι η Ειρήνη Λαγούδη έπεσε θύμα δολοφονίας και δεν αυτοκτόνησε. Το πρώτο είναι το φιτίλι από το οποίο θεωρούν ότι ξεκίνησε η φωτιά, το δεύτερο τα πατάκια τα οποία παρά τη φωτιά δεν έχουν καεί και το τρίτο είναι το ρολόι το οποίο δείχνει να έχει σταματήσει σε συγκεκριμένη ώρα.

Αυτά τα ευρήματα είναι, κατά την οικογένεια, ύποπτα τα οποία δεν «μιλούν» για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζει να φυλάσσεται στα υπόγεια του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου.Να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα όταν εντοπίστηκε ήταν «λουσμένη» με πετρέλαιο και το πίσω κάθισμα ήταν ποτισμένο με το εύφλεκτο υλικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη των πραγματογνωμόνων του Δημοσίου, με την οποία σύμφωνα με τον κ. Ταουξή επιβεβαιώνονται στα στοιχεία που έχει συλλέξει η οικογένεια, μεταξύ των οποίων το κομμάτι βαμβάκι με εύφλεκτο υγρό  που βρέθηκε δεμένο στο αυτοκίνητο και στο οποίο όπως ανέφερε δεν είχαν αξιολογήσει οι αστυνομικοί.
                                                                                                                          Λίνα Κεκέση- www.protothema.gr/
Εθελοντές δύτες στην Τριχωνίδα
Mιλώντας στο agrinionews.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη αναφέρθηκε σε ένα νέο στοιχείο λέγοντας πως  «έχει βρεθεί ξύλινο σπιτάκι ιδιοκτησίας εμπλεκομένου της υπόθεσης  κοντά στη λίμνη». Έκανε γνωστό εξάλλου πως την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούν στο Αγρίνιο  μέλη του Συλλόγου Κυνηγών – Δυτών Θερμαϊκού για να βουτήξουν στη λίμνη Τριχωνίδα με σκοπό τις έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης Λαγούδη.
 Δείτε φωτογραφίες 

aftokinito-lagoudi-aftopsia (13)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (12)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (11)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (10)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (9)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (8)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (7)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (6)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (5)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (4)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (3)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (2)

aftokinito-lagoudi-aftopsia (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.