Τρίτη, Ιούλιος 23, 2019

Φουλ επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας σε εκκλησιαστικούς κύκλους- Από κάστανο μέχρι… Μακεδονικό

«Όχι στη χρησιμοποίηση των Ιερών Ναών για πολιτικές εκδηλώσεις»

siriza Η εκδήλωση που προγραμματίζεται για σήμερα με θέμα τη συμφωνία των Πρεσπών σε εκκλησία του Αγρινίου έδωσε την αφορμή στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ για μια συνολική κριτική στους εκκλησιαστικούς κύκλους της περιοχής.
«Χρησιμοποιούν οι αθεόφοβοι ένα λατρευτικό χώρο , έναν ναό για να διχάσουν του πιστούς, να διαιρέσουν τον λαό, να πολώσουν την κατάσταση, μια και «οι λαοσυνάξεις τους» δεν τους βγήκαν . Επιχειρούν να μεταφέρουν ένα κλίμα πόλωσης περί δήθεν μειοδοσιών, αυτοί και οι πολιτικοί τους πρόγονοι που με τις αντιλήψεις τους και τους ψευδοπατριωτισμούς τους , έφεραν την μικρασιατική καταστροφή , την διχοτόμηση της Κύπρου και την κατοχή τμήματος του νησιού από ξένη δύναμη, και άλλα μύρια δεινά για την χώρα .
Οι «αθεόφοβοι» δεν περίμεναν να ταφούν οι νεκροί του Νέου Βουτζά και στο Μάτι .
Φοβούνται τον διάλογο και την προβολή όλων των απόψεων για την συμφωνία των Πρεσπών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωση αναλυτικά:

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ;
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΑΟΥΣ

Πραγματοποιείται την 1 Αυγούστου 2018, εντός του χώρου του ιερού ναού Αγίου Κωνσταντίνου !!!!!!! , μία εκδήλωση – ομιλία του γνωστού για τις απόψεις του κου Λυγερού ( στρατηγικού αναλυτή ; ) για την συμφωνία των Πρεσπών .
Φερόμενος διοργανωτής της «εκδήλωσης» αυτής το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Κων/νου Δήμου Αγρινίου , δηλαδή η παράταξη του κου Παπαναστασίου, η οποία αφού άφησε άφωνο το Αγρίνιο με το τεράστιο έργο που παρήγαγε τέσσερα χρόνια τώρα , το έριξε στην εθνική αναζήτηση την εθνική μιζέρια μέσα από νέες περιχαρακώσεις και φοβικού διαχωρισμούς σε νεοπατριώτες και νεοεθνοπροδότες και μειοδότες, χέρι – χέρι με τον σε αγρυπνίες ευρισκόμενο Μητροπολίτη Κοσμά και την λοιπή «Αγία Οικογένεια» της περιοχής μας . Έρχεται η εκδήλωση αυτή σαν μία συνέχεια της τελετής ΄΄του ΄Αγίου Κάστανου΄΄ που μας έκανε γνωστούς πανελληνίως για την ευρηματικότητα και αγυρτεία γνωστών ακραίων εκκλησιαστικών κύκλων της πόλης .
Χρησιμοποιούν οι αθεόφοβοι ένα λατρευτικό χώρο , έναν ναό για να διχάσουν του πιστούς, να διαιρέσουν τον λαό, να πολώσουν την κατάσταση, μια και «οι λαοσυνάξεις τους» δεν τους βγήκαν . Επιχειρούν να μεταφέρουν ένα κλίμα πόλωσης περί δήθεν μειοδοσιών, αυτοί και οι πολιτικοί τους πρόγονοι που με τις αντιλήψεις τους και τους ψευδοπατριωτισμούς τους , έφεραν την μικρασιατική καταστροφή , την διχοτόμηση της Κύπρου και την κατοχή τμήματος του νησιού από ξένη δύναμη, και άλλα μύρια δεινά για την χώρα .
Οι «αθεόφοβοι»δεν περίμεναν να ταφούν οι νεκροί του Νέου Βουτζά και στο Μάτι .
Φοβούνται τον διάλογο και την προβολή όλων των απόψεων για την συμφωνία των Πρεσπών.
Οι «αθεόφοβοι» χρησιμοποιούν την Εκκλησία και μία περιοχή (τον προσφυγικό Άγιο Κων/νο)με μεγάλους συμβολισμούς και ιστορικό παρελθόν προσφυγιάς και μαρτυρίων των οπαδών της μεγάλης ιδέας , για να διχάσουν, διαιρέσουν και ορθώσουν εμπόδια στην συνύπαρξή μας με τους γειτονικούς λαούς, ρίχνοντας νερό στον μύλο του ΕΡΝΤΟΓΑΝ και στα σχέδια του για δημιουργία ισλαμικού τόξου στα Βαλκάνια.
Όχι στη δημιουργία νέων διαιρέσεων και νέων διχασμών.
Όχι στη χρησιμοποίηση των Ιερών Ναών για πολιτικές εκδηλώσεις.

Νομαρχιακή επιτροπή Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ

Θέματα που ενδιαφέρουν

10 Σχόλια

 1. Αμνοερίφιος

  Το κάστανο ήτανε μαρόνι;
  Ροδίτη σου έθιξαν το δήμαρχο.
  Φόρα βρεγμένο μακρύ μανίκι και όρμα.

 2. θεολόγος

  Βρε, βρε, βρε….
  Οι αλιβάνιστοι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που έχουν αρχηγό τους έναν αστεφάνωτο, τολμούν να κάνουν κριτική στην Ορθόδοξη Εκκλησία;
  Από πού κι ως πού;

  Να μη σχολιάσουμε περί διαλόγου. Ο λαός, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, έκανε διάλογο στα συλλαλητήρια. Ακούσατε τη φωνή του, «δημοκράτες»;

 3. Ο Βορειάς που τ' αρνάκια παγώνει

  Κύριε Αμνοερίφιε ή γελαδομούσχαρε ή όπως αλλιώς αυτοπροσδιορίζεστε, δεν θα σταθώ στο πρόβλημα που σας απασχολεί παρά μόνο στην αναφορά του καστάνου που κάνατε, υπαινισσόμενος την σχέση του εν λόγω καρπού με τον πρόσφατα αγιοποιημένο αγιορείτη μοναχό Παΐσιο τον κατά κόσμον Αρσένιο Εζνεπίδη.
  Δημιούργημα της αντιμνημονικής σας μυθολογίας είναι και η αγιότητά του. Οι ακροδεξιοί των ΑΝΕΛ και οι ναζί της ΧΑ με τους οποίους συγκυβερνάτε (τυπικώς και ατύπως αντίστοιχα) ήταν αυτοί που διοχέτευαν προφητείες του για κάθε ζήτημα και ο συνεργός σας ο Πάνος Καμμένος είναι αυτός που τον ανήγαγε σε προστάτη του Όπλου των Διαβιβάσεων. Σας συνιστώ λοιπόν να μην φτύνετε εκεί που γλείφετε!

 4. Ανώνυμος

  Η συνομωσία των πυρήνων της ηλιθιότητας. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω κόμματα δημοσίως αλλά αυτοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Βλαψιφρονες

 5. Αρτέμης STIHL ο πυροσβέστης

  Άκη γερά
  κόψε τα χορτάρια
  και σβήσε τη φωτιά.

 6. Ακης Ροδιτης

  Οι ΣΥΡΙΖΑοι διαμαρτύρονται για πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών από την αντιπολίτευση και οι ίδιο είναι τέτοια νούμερα που κάνουν μακάβριο χιούμορ με τις φωτιές που τους έκαψαν!
  Έτσι SΤΙHL;;;;

 7. Ανεκδοτος

  Η ανακοίνωση προχειρογραμμενη κ στερούμενη επιχειρημάτων. Αντιπρόεδρος του συγκυβερνούντος κόμματος τέως επενιτης αφισοκολλητης κ πολλοί εκ των Υπουργών με άπειρα ενφιοακινητα κ μηδαμινή εμπειρία διοικησης. Όχι που γίνονται ναι μαζικό ξεπούλημα των πάντων, διαστροφικα νομοσχέδια, μη διενέργεια δημοψηφίσματος σε κρίσιμα θέματα κανένα ενδιαφέρον για το μέλλον της Χώρας, αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή κ πάει λέγοντας. Αυτές οι ανακοινώσεις είναι προζύμι για ανέκδοτα…

 8. ΒΑΣΙΛΗΣ

  Λέει ο Σύρζας: «Έρχεται η εκδήλωση αυτή σαν μία συνέχεια της τελετής του ΄Αγίου Κάστανου΄΄ που μας έκανε γνωστούς πανελληνίως για την ευρηματικότητα και αγυρτεία γνωστών ακραίων εκκλησιαστικών κύκλων της πόλης» ……..
  ΦΟΒΕΡΟ!!! Μην κατηγορείτε τον Παπα του Αγίου Δημητρίου. Με το κάστανο έκανε θαύμα και έσωσε την οικογένειά μου από την κρίση!!! Αμέσως μετά την υπερπαραγωγή με το κάστανο στον περιβάλλοντα χώρο του ναού, πήγα και φύτεψα 700 καστανιές ποικιλίας Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Φέτος υπολογίζω να πάρω γύρω στους πέντε τόνους. Μιλάμε για εκπληκτική παραγωγή. Τα κάστανα φέρουν την ευλογία της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Θα πωλούνται αποκλειστικά σε λαοσυνάξεις και θρησκευτικές πανηγύρεις. Ελπίζω ο τάπερ να μην μου ζητήσει πνευματικά δικαιώματα για την ιδέα!!! Φύτεψε και εσύ μια καστανιά , μπορείς !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.