Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019

Το φθινόπωρο ο Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»

p3010046

Συζητήσεις έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η πληροφορία πως ο 11ος Ημιμαραθώνιος «Mιχάλης Κούσης» θα διεξαχθεί το προσεχές φθινόπωρο και όχι κατά το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου όπως συνέβαινε τα περασμένα χρόνια.
Την απόφαση αυτή έλαβε η δημοτική αρχή εκτιμώντας πως το Φθινόπωρο μπορεί να προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περισσότερους επισκέπτες στην πόλη καθώς την άνοιξη κάθε Σαββατοκύριακο προγραμματίζονται αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Αυτί υποστήριξε στο agrinionews.gr o αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Γκρίζης που υπογραμμίζει πως «ο Μιχάλης Κούσης ήταν ο μεγαλύτερος μαραθωνοδρόμος της Ελλάδας και οι αγώνες που φέρουν το όνομά του πρέπει να ξεχωρίζουν» .
Σύμφωνα με τον κ. Γκρίζη η τελική ημερομηνία διεξαγωγής θα αποφασιστεί σε συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ από τον οποίο αναμένεται απάντηση μέχρι το τέλος του μήνα για την ένταξη του αγώνα στο καλεντάρι του.
Αξίζει να σημειωθεί πως αν η απάντηση είναι θετική και ο ημιμαραθώνιος ενταχθεί στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, η ημερομηνία των αγώνων θα είναι πλέον σταθερή στο μέλλον.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Φοβερό λάθος. Οι φίλοι από το Αγρίνιο να ξέρουν ότι ο αγώνας τελείωσε αν δεν γίνει τον Φεβρουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.