Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Φτωχότερο το Αργυρό Πηγάδι- “έφυγε” ο Χρήστος Κωστόπουλος

Φτωχότερο το Αργυρό Πηγάδι- “έφυγε” ο Χρήστος Κωστόπουλος

Πενθεί το Αργυρό Πηγάδι Θέρμου για την απώλεια του Χρήστου Κωστόπουλου.

Άνθρωπος αγαπητός, δραστήριος με πολλή αγάπη για το Αργυρό Πηγάδι ξεκίνησε φτωχικά από το χωριό του και έγινε στέλεχος του Υπουργείου Βιομηχανίας

Πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Συνδέσμου των Απανταχού Αργυροπηγαδιτών το 1972 , διατέλεσε για χρόνια πρόεδρος του και πάντα ήταν στο πλευρό των συγχωριανών του.

Αναφέρει σε το Δ.Σ. του Συνδέσμου των Απανταχού Αργυροπηγαδιτών

Έφυγε σήμερα από κοντά μας,το ιδρυτικό μέλος και επί χρόνια Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Χρήστος Δ. Κωστόπουλος.
Άνθρωπος αγαπητός,δραστήριος με πολλή αγάπη για το Αργυρό Πηγάδι ξεκίνησε φτωχικά από το χωριό και κατάφερε να πετύχει να γίνει στέλεχος του Υπουργείου Βιομηχανίας και να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τη σύζυγό του Ελένη μεγαλώνοντας με πολλή αγάπη τα τρία τους παιδιά Δημήτρη,Γιώργο και Στράτο.
Η απώλεια για το Αργυρό Πηγάδι είναι μεγάλη και αυτό είναι πολύ φτωχότερο από σήμερα.
Το Δ.Σ.του Συνδέσμου μας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του αγαπημένου μας Χρήστου και τα συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Συγκινεί το μήνυμα του αδερφού του εκλιπόντος Απόστολου Κωστόπουλου, πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας: 

Κυριακή,13 Δεκεμβρίου 2020 Αγίου Ευστρατίου, Ο Αγαπημένος μου αδελφός Χρίστος πέρασε τις πύλες της αιωνιότητας. Ξεκινήσαμε το οδοιπορικό της ζωής ο ένας δίπλα στον άλλον. Μοιραστήκαμε το ψωμί της φτώχειας, της πίκρας, της χαράς και της ελπίδας. Χέρι – χέρι ανεβήκαμε λίγο ψιλότερα, λίγο καλύτερα.Ως μεγαλύτερος ήσουν πάντα κοντά μου.
Αρωγός στα δύσκολα και τα εύκολα. Σεμνά ,διακριτικά με αγάπη και υπερηφάνεια καμάρωνες για τις επιτυχίες των τριών παιδιών σου και τις δικές μου. Συνετός ,ανεξίκακος,αρχοντικός ,με ώριμη σκέψη υπηρέτησες γενναιόδωρα στο διάβα σου ανθρώπους, θεσμούς και συλλογικότητες. Φεύγεις φορτωμένος με καλές πράξεις που θα σε συντροφεύουν στην αιωνιότητα και όλοι μας θα κρατάμε στο νου και στην καρδιά μας ως πρότυπο τη θύμηση Σου!!!
Πολυαγαπημένε μου αδελφέ Χρίστο, ως ύστατο αποχαιρετισμό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα και να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου πρόσφερες εδώ και 58 χρόνια!!! Καλό σου ταξίδι καλέ μου ΑΔΕΛΦΕ και ΑΝΘΡΩΠΕ μου..!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.