Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Δεν έχει φύγει κανείς από την καθαριότητα για άλλη υπηρεσία;

Δεν έχει φύγει κανείς από την καθαριότητα για άλλη υπηρεσία;

Δεν ήταν μόνο η προτροπή για να μην κρατηθούν τα πρακτικά στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Όπως φαίνεται υπήρχαν και πράγματα που ειπώθηκαν αλλά είναι τουλάχιστον συζητήσιμα, όπως όταν ρωτήθηκε ο δήμαρχος από την Χριστίνα Σταρακά γιατί δεν πρόσβαλε την απόφαση για τις υπερωρίες σε ανώτερο βαθμό κι ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν το ήθελε ο Σύλλογος των εργαζομένων, κάτι που είναι απορίας άξιο από την στιγμή που ο Σύλλογος έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά γιατί δεν έγινε αυτή η ενέργεια.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την απάντηση που δόθηκε όταν έγινε ερώτηση για το αν έχουν μετακινηθεί υπάλληλοι από την καθαριότητα σε άλλη υπηρεσία. Η απάντηση ήταν ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει τέτοια μετακίνηση, τουλάχιστον που να είναι σε γνώση του δημάρχου, ο οποίος μάλιστα είπε πως αν έχει υπάρξει τέτοια περίπτωση θα το δει, αποδεχόμενος μόνο την περίπτωση να έχει φύγει κάποιος από την υπηρεσία για ιατρικούς λόγους ή λόγω ηλικίας.

Όμως δεν είναι λίγοι οι εμπλεκόμενοι και οι γνωρίζοντες που επιμένουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τέτοια φαινόμενα όντως υπήρξαν. Οπότε τέτοιες απαντήσεις δεν τους βρίσκουν καθόλου σύμφωνους…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.