Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Γ. Καραμητσόπουλος για τον β’ γύρο: «Είναι μακριά από εμάς κάθε μορφής οδηγία προς τους πολίτες…»


Ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών», Γ. Καραμητσόπουλος.

Ο Γ. Καραμητσόπουλος, που εξασφάλισε μία έδρα στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου, στην ανακοίνωσή του δεν παραλείπει να αναφερθεί και στον β’ γύρο των εκλογών, ξεκαθαρίζοντας πως «είναι μακριά από την παράταξη κάθε μορφής οδηγία προς τους πολίτες»: «Απευθυνόμαστε σε συνειδητοποιημένους πολίτες.
Επομένως όσοι στον πρώτο γύρο επέλεξαν μετά από ώριμη σκέψη την «Συμμαχία Πολιτών» με τον ίδιο τρόπο θα αποφασίσουν ποιον ή ποια θεωρούν καταλληλότερο/η για Δήμαρχο ανάμεσα στους δυο πρώτους», αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Απαραίτητη η αδέσμευτη και καθαρή φωνή της «Συμμαχίας Πολιτών»

Η «Συμμαχία Πολιτών» με την αξιοπρέπεια και το ήθος της κέρδισε μια σκληρή μάχη και θα είναι παρούσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι συμπολίτες μας αποφάσισαν με την ψήφο τους ότι χρειάζεται να υπάρχει και η δική μας αδέσμευτη και καθαρή φωνή.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους. Είναι ελπιδοφόρο ότι κατάφεραν να ξεφύγουν από το κλίμα τεχνητής πόλωσης και τις επικοινωνιακές φιέστες και να μας δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστούμε και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα της κοινωνίας.
Τους υποσχόμαστε ότι την ψήφο τους θα την τιμήσουμε.

Σχετικά με τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είναι μακριά από μας κάθε μορφής οδηγία προς τους πολίτες.
Απευθυνόμαστε σε συνειδητοποιημένουςπολίτες.
Επομένως όσοι στον πρώτο γύρο επέλεξαν μετά από ώριμη σκέψη την «Συμμαχία Πολιτών» με τον ίδιο τρόπο θα αποφασίσουν ποιον ή ποια θεωρούν καταλληλότερο/η για Δήμαρχο ανάμεσα στους δυο πρώτους.

Ο Επικεφαλής

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.