Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Γ. Ματζουράκης: Ήμασταν πειθαρχημένοι

Γ. Ματζουράκης: Ήμασταν πειθαρχημένοι

37
Στην πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο που έδειξαν οι παίκτες του εστίασε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναιτωλικού Γ. Ματζουράκης. Αναλυτικά είπε:

« Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είχαμε μια καλή εκκίνηση. Μπαίνουμε για δεύτερη φορά καλά στο παιχνίδι. Απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε εδώ με μια στατιστική πολύ να έχει δεχθεί μόλις δύο τελικές, σήμερα έφυγε από εδώ με οκτώ. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν περισσότερο στο παιχνίδι με καλύτερες φάσεις και πολύ περισσότερη δουλειά από τους παίκτες.

Συνεχίσαμε και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο είχαμε και διαστήματα που μας έτρωγε το άγχος του αποτελέσματος. Εκεί κάπου ξεφύγαμε από την αγωνιστική τακτική αλλά αυτό ήταν για λίγο. Συγχαρητήρια γιατί ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο φετινός Παναιτωλικός και με την εικόνα που έδειξε σήμερα και στο Περιστέρι να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω, ο κ. Ματζουράκης είπε:

« Είναι αλήθεια ότι τόσο στην προετοιμασία όσο και συνέχεια στη δουλειά, δείχνουμε ένα επίπεδο διαφορετικό. Είναι αυτός ο σχεδιασμός που μπήκε, να στηρίξουμε τους παλιούς μας παίκτες και εκεί πάνω να προσθέσουμε κάποιους. Είναι ένα στοιχείο το οποίο και ανάφερα στην προετοιμασία της τακτικής μας πριν το παιχνίδι, ότι αν υπερτερούμε κάπου αυτό είναι η ομοιογένεια που έχουμε ως ομάδα σε σχέση με πέρυσι».

Ερωτόμενος για τον Λεντέσμα τόνισε πως ο ίδιος ο παίκτης ενημέρωσε τον προπονητή του ότι αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα λύσει σύντομα (περίπου σε δύο εβδομάδες) και ο ίδιος ζήτησε να μην είναι στην αποστολή ενώ στη συνέχεια τόνισε: «είναι ένας παίκτης που πρέπει και εμείς να κάνουμε προσπάθειες να τον εντάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στη δουλειά της ομάδας».

                                                                                                                        Π.Κ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.