Δευτέρα, Μάιος 27, 2019

Γ. Πετράκης: Σπουδαία νίκη, ταμείο στο τέλος

unnamed-1

Στη σημαντικότητα της νίκης αναφέρθηκε ο προπονητής του Πας Γιάννης Πετράκης μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ενώ σε ανάλογες ερωτήσεις που του τέθηκαν για το… πού το πάει ο Πας φέτος, έδειξε απόλυτα προσγειωμένος και κράτησε χαμηλά τη μπάλα τονίζοντας ότι το ταμείο της ομάδας του θα γίνει στο τέλος. Αναλυτικά:

« Σήμερα πετύχαμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα μα φιλοδοξίες και όνειρα, οργανωμένη και πολύ καλή. Σε συνδυασμό με το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε και γυρίσαμε την κατάσταση, όλα αυτά ανεβάζουν και δίνουν την έμφαση σε αυτό που είπα στην αρχή, ότι πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για τη νοοτροπία, την ψυχή και τη θέληση που είχαν στο παιχνίδι όπως και τη συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο που είχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ο Παναιτωλικός μας απείλησε μέσω περιφερειακών σουτ αλλά δώσαμε λύση σε αυτό το πρόβλημα. Μέσα από το παιχνίδι που επιλέξαμε να παίξουμε, οι καλές ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος ήταν για εμάς. Ο Παναιτωλικός γινόταν επικίνδυνος κυρίως από στημένα και περιφερειακά σουτ».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Πας ξεκίνησε προετοιμασία από τον Ιούνιο και παίζει μπάλα από αρχές καλοκαιριού κρατώντας το ίδιο υψηλό μοτίβο σε απόδοση και αποτελέσματα, ποιο είναι το μυστικό τοποθετήθηκε λέγοντας:

« Το είπα και την προηγούμενη Κυριακή. Όλα τα μέλη που απαρτίζουν το προπονητικό τιμ κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Έχουμε ένα πολύ καλό γυμναστή και ένα πολύ καλό προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Περιστερίδης που ήρθε στα Γιάννινα δεν είχε καθόλου παιχνίδια στον Πλατανιά όπως και ο Πασχαλάκης. Αυτά δεν είναι τυχαία. Γίνονται μέσα από κάποια δουλειά και προσπάθεια στην προπόνηση. Δεν υπάρχουν μυστικά. Όλα είναι θέμα δουλειάς».

Για το αν η σημερινή νίκη δίνει το δικαίωμα στον Πας να ονειρεύεται ευρωπαϊκά:

« Είμαστε μόλις στην έβδομη αγωνιστική. Είναι δύσκολο να φτάσεις κάπου αλλά πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθείς και να κάνεις ένα βήμα παραπάνω. Δεν ψηλώσαμε ξαφνικά. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Το σημαντικό είναι να μη χάσουμε το δρόμο που ξέρουμε ποιος είναι που θα μας βοηθήσει να είμαστε όπως είμαστε. Το ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος».

 

Π.Κ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.