Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Γ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στην Αμφιλοχία

elliniki_omospondia_pigmaxias-jpg2_-650x434Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας χθες 8 Ιανουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Αμβρακία στην Αμφιλοχία.

Η επιλογή της πόλης της Αμφιλοχίας, σχετίζεται με την έντονη παρουσία στο Άθλημα του Πυγμαχικού Συλλόγου Αμφιλοχίας και του Προπονητή Πάνου Ντουμάζιου. Στην έναρξη της Γ.Σ. απηύθυνε χαιρετισμό ο εκ μέρους του Δήμου Αμφιλοχίας ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Χούτας, ο οποίος ευχαρίστησε την ομοσπονδία για την στήριξη της στην Περιφέρεια, επισημαίνοντας ότι με τον καινούριο δρόμο η Αμφιλοχία βρίσκεται στο κέντρο του Δυτικού Άξονα της Χώρας, καθιστώντας την ιδανική πόλη τέτοιων γεγονότων. Ο Πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Κώστα Γαζής ευχαρίστησε τον κ. Χούτα για την Στήριξη από το Δήμο Αμφιλοχίας αλλά και τον ίδιο προσωπικά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι και το 2017 στο Άθλημα της Πυγμαχίας η Αμφιλοχία θα έχει δυνατή παρουσία.

e-maistros.gr 

elliniki_omospondia_pigmaxiaselliniki_omospondia_pigmaxias-jpg1elliniki_omospondia_pigmaxias-jpg2elliniki_omospondia_pigmaxias-jpg3elliniki_omospondia_pigmaxias-jpg4elliniki_omospondia_pigmaxias-jpg7

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.