Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Γ. Βαρεμένος για Παναιτωλικό: Σε κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να πληγώσει την περηφάνεια μας

Γ. Βαρεμένος για Παναιτωλικό: Σε κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να πληγώσει την περηφάνεια μας

«Η καθαρή πορεία του Παναιτωλικού, που συνέδεσε τον αθλητισμό με την παιδεία και τον πολιτισμό, είναι η περηφάνεια μας», αναφέρει σε δήλωση ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Βαρεμένος σχετικά με την επικείμενη εκδίκαση της υπόθεσης της ομάδας του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά:

Η ιστορία του Παναιτωλικού ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει ακηλίδωτη. Ναι, βρέθηκε ένας άνθρωπος που έκανε μία βλακώδη ενέργεια στοιχηματισμού, η οποία όμως σε καμμία περίπτωση δεν οδηγεί σε αποδεικτικά στοιχεία για χειραγώγηση αποτελέσματος εκ μέρους οιουδήποτε από την διοίκηση της ομάδας.

Αντιθέτως, διαχρονικά είναι αποδεδειγμένη η χειραγώγηση προσπαθειών για να φραχτεί ο δρόμος του Παναιτωλικού, ακριβώς επειδή χάλαγε μία βρώμικη “πιάτσα”.

Η καθαρή πορεία του Παναιτωλικού, που συνέδεσε τον αθλητισμό με την παιδεία και τον πολιτισμό, είναι η περηφάνεια μας. Κι αυτή την περηφάνεια δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την πληγώσει, στο όνομα οποιωνδήποτε σκοπιμοτήτων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κότσαρης Λεωνίδας

    ……..για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!! Οι υπόλοιποι βουλευτες μας που ειναι?Οι κκ Σαλμάς, Λιβανός,,Κωμσταντόπουλος,,Παπαναστάσης σιωπούν?….και γράμματα ξέρετε,”ανάστημα εχετε” και γνωρίζετε τι συμβαίνει στον συγκεκριμένο χώρο! Μετά…Vox populi, vox dei. αν και πιστεύω οτι λίγο πολυ ολοι θα βάλουν ”πλάτη” στην κατάφωρη πραγματικά διαπόμπευση της ιστορικής ομάδας μας,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.