Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019

Κέφι και χορός στο παραδοσιακό «γαϊτανάκι» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου (φωτο)

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου, πραγματοποιήθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εκδήλωση αφιερωμένη στην Τσικνοπέμπτη.

Οι μαθητές συμμετέχοντας στα χορευτικά ανά τάξη, τις οποίες συντόνιζαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, διασκέδασαν με αφορμή τον ερχομό των απόκρεων και της Σαρακοστής.

Μέλη του Συλλόγου Γονέων με προεξάρχον το ΔΣ του Συλλόγου, από νωρίς το πρωί στήσανε όλα τα σχετικά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με μεγάλη οργάνωση έψησαν για όλους τους μαθητές.

Αφού προσφέρθηκαν στα παιδιά παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά που πρόσφεραν οι γονείς των μαθητών και αναψυκτικά που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων, με τη βοήθεια και τον συντονισμό των εκπαιδευτικών του σχολείου, δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη και γεμάτη χαρά και κέφι ατμόσφαιρα, η οποία κορυφώθηκε με τους παραδοσιακούς χορούς απ’ όλα τα παιδιά.

Η εκδήλωση έκλεισε με το παραδοσιακό «Γαϊτανάκι» που χόρεψαν μαθητές, με την καθοδήγηση του Υποδιευθυντή του σχολείου, κ. Μπάμπη Μαυρίκα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.