Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020

Γάμοι, βαπτίσεις διασήμων, γυρίσματα στην tv, προς Τριχωνίδα μεριά

Λοιπόν, χθες βρεθήκαμε σε δημοτική ενότητα μεγάλη του Αγρινίου, από εκείνες που εφάπτονται στην Τριχωνίδα. Προσέξτε τι συνέβαινε εκείνη την στιγμή που χαιρόμασταν την βραδινή αύρα που κατεβάζει γενικά σε αυτά τα μέρη το βουνό από πάνω, το αεράκι που το λένε για κάποιον λόγο …αραπάκι(!).

Δίπλα από εκεί που καθόμασταν -σε κατάστημα με πολύ κόσμο και την δική του ευχάριστη μουσική -η συζήτηση ήταν για τους διάσημους που ήρθαν για τα βαφτίσια με νονό τον Λιανό (έτσι τον αποκαλούσαν, μόνο με το επώνυμο)και το βροντερό «παρών»  από τον Μπο, τον Τρύφωνα τον Σαμαρά και διάφορους διάσημους. Τα σχόλια πάμπολλα κι από ότι καταλάβαμε όλοι είχαν πάει στο γεγονός! Εκτός από εμάς!

Ταυτόχρονα, από κάτω μας η νύχτα γινόταν μέρα από τα βεγγαλικά στο γιορτάσι  κάποιου ομολογουμένως πολύ λαμπρού γάμου που γινόταν δίπλα στα καθάρια νερά της μεγαλύτερης λίμνης της χώρας. Και μην νομίζετε ότι τελειώσαν τα ευχάριστα event που δείχνουν-εκτός των άλλων-πως η οικονομία σε κάποιους τομείς πάντα θα κινείται.

Διότι είχε και πανηγύρι! Ναι, και μάλιστα μεγάλο, στο Καινούργιο και για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα μάλιστα μετά την Παρασκευή που επίσης το βράδυ είχε πανηγύρι…

Μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέσα σε λίγους μήνες κάπου εκεί τριγύρω στα ίδια νερά έχει έρθει η Λίντσεϊ η Λόχαν και η Όλγα η Φαρμάκη, ενώ οι τίτλοι που έπαιζαν παντού ήταν «γυρίσματα ριάλιτι και διασημότητες στο εξωτικό Παναιτώλιο»!

Όλα αυτά σημαίνουν μια μετακίνηση της αναψυχής και της διασκέδασης από το κέντρο του Αγρινίου προς τις παραλίμνιες περιοχές; Μήπως το μέλλον είναι οι γάμοι και οι βαπτίσεις μαζί με τον τουρισμό των διασήμων σε μια λίμνη που θα είναι κι εκείνη διάσημη(αφού δουλέψει και καμιά ανάπλαση, όπως ακούγεται τώρα τελευταία).

Δεν ξέρουμε, όλα παίζουν, ανοιχτή οικονομία έχουμε(γιατί γελάτε;), η διαφήμιση και το promotion παίζουν τον δικό τους ρόλο, με μια υποσημείωση: Όποιος κανόνας ισχύει μέσα στην πόλη να ισχύει και στην λίμνη. Και αυτό αφορά και στους δρόμους και στις γειτονιές και γενικότερα.

 

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.