Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

ΓΕΑ: αναβολή εκδήλωσης, ματαίωση εκδρομής

ΓΕΑ: αναβολή εκδήλωσης, ματαίωση εκδρομής

Το τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου ανακοινώνει την αναβολή της ομιλίας του Xειρoυργού – Ουρoλόγoυ Κωvσταvτίvoυ Στραβoδήμoυ και την ματαίωση της εκδρομής στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης του Εθνικού Θεάτρου “Μακμπέθ” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η ανακοίνωση:

Το τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, με λύπη του ανακοινώνει την αναβολή της ομιλίας του Κωvσταvτίvoυ Γεωργίου Στραβoδήμoυ, Xειρoυργού – Ουρoλόγoυ, Καθηγητή Ουρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την ματαίωση της εκδρομής στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης του Εθνικού Θεάτρου “Μακμπέθ” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που ήταν προγραμματισμένες για την Δευτέρα 9 Μαρτίου και το Σάββατο 14 Μαρτίου αντίστοιχα.
Η παραπάνω απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους και την προστασία του ανήσυχου και φιλοθεάμονος κοινού της πόλης, από την απειλή της επιδημίας του κορονοιού. Για την ομιλία θα οριστεί νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.