Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Ικανοποίηση στη ΓΕΑ και ευχαριστίες για το πετυχημένο διήμερο εκδηλώσεων

Ικανοποίηση στη ΓΕΑ  και ευχαριστίες για το πετυχημένο διήμερο εκδηλώσεων

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου ένα διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και την πόλη. Σε ενημερωτικό της σημείωμα σήμερα προβαίνει σε απολογισμό και εκφράζει ευχαριστίες. 

Το Σάββατο έγινε για δεύτερη φορά το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», που αναφέρεται στην ιστορία της πόλης και την Κυριακή έγινε για τέταρτη φορά η εκδήλωση «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου».

Και οι δύο εκδηλώσεις είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία και βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση και στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε οικογένειες που ήρθαν στο Αγρίνιο από γειτονικές περιοχές.

Στο «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» δήλωσαν συμμετοχή περίπου 100 άτομα οργανωμένα σε 15 ομάδες, πέντε από τις οποίες ήταν αμιγώς μαθητικές, δύο ήταν φοιτητές, τρείς ομάδες ενηλίκων και οι υπόλοιπες μεικτές. Όλες οι ομάδες έπαιξαν με κέφι και ολοκλήρωσαν το παιγνίδι μέσα στον διαθέσιμο χρόνο. Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ακολούθησε ένα ανοικτό λάτιν πάρτι με μουσική και χορό, στο οποίο εμφανίστηκε το συγκρότημα CUBANEROS, που έδωσε στη βραδιά ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Στο «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου», δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 2000 άτομα, όλων των ηλικιών, που κάλυψαν τις προβλεφθείσες διαδρομές κατά κατηγορία και ηλικία. Ιδιαίτερα πρέπει να αναφερθούν τα εκατοντάδες ποδήλατα που έτρεξαν την διαδρομή, τα πολύ μικρά παιδιά που συμμετείχαν με τα ποδηλατάκια τους ή και καρότσια, αλλά και μέλη συλλόγων και γυμναστηρίων που συμμετείχαν ομαδικά.

Οι υπέροχες καιρικές συνθήκες, η άψογη διοργάνωση και η καλή διάθεση ήταν οι προϋποθέσεις για την επιτυχία του διημέρου.

Η ΓΕΑ ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους από την πλευρά της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τους εθελοντές, τους γιατρούς και τους χορηγούς, που στήριξαν τις εκδηλώσεις ηθικά και υλικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.