Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η ΓΕΑ στο 25ο Ζαγόρι Basketball Camp & Tournament

Η ΓΕΑ στο 25ο Ζαγόρι Basketball Camp & Tournament

101Το 25ο Ζαγόρι Basketball Camp & Tournament, που ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου 2016, αποτέλεσε για μια ακόμη φορά μια υποδειγματικά οργανωμένη αθλητική και κοινωνική δράση, με πολλές συμμετοχές από νεαρούς αθλητές και την παρουσία ηχηρών ονομάτων από το χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ.
Παιδιά και έφηβοι, ηλικίας 6 έως 16 ετών, χωρίστηκαν σε τρεις ηλικιακές ομάδες και έλαβαν μέρος σε προπονήσεις, σεμινάρια και διαγωνισμούς, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη γνώση με τη διασκέδαση.
Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου έδωσε και αυτή το «παρών» στη φετινή διοργάνωση, δίνοντας την ευκαιρία στα νεαρά μέλη της να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από τη συνεργασία τους με αντίστοιχους φορείς και τη γνωριμία τους με προσωπικότητες του αθλήματος, όπως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού.
«Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της συμμετοχής μας στο 25ο Ζαγόρι Camp, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τόσο τους συμμετέχοντες για τις άριστες εμφανίσεις τους και την άψογη συμπεριφορά τους όσο και τους πάντα συνεργάσιμους γονείς τους, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και διευκόλυναν το έργο μας. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους δράσεις αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία διαφήμισης του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, ενώ ταυτόχρονα γίνονται έξοχο μέσο διαπαιδαγώγησης και κοινωνικοποίησης των νεαρών αθλητών, σε μια Ελλάδα που χρειάζεται και νέα ταλέντα και σωστούς ανθρώπους με ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες συμμετοχές. Καλό καλοκαίρι σε όλους», αναφέρεται από το Τμήμα Μπάσκετ της ΓΕΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.