Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Αθλητική ζεύξη Αντιρρίου με Ατρόμητο, Φαέθοντα και Γέφυρα

Στο Αντίρριο και συγκεκριμένα στη «Στέγη Πολίτη & Πελάτη» της Γέφυρας, παραχωρήθηκε σήμερα (Τετάρτη 19/9) Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του κοινού σχεδιασμού των δύο τοπικών αθλητικών συλλόγων  «Ατρόμητος Γέφυρας» (Κατηγορίας Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας) και «Φαέθων Γέφυρα» ( Κατ. Α2-ΕΣΚΑ-Η) και του χορηγού τους (ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.) ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εκτός από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, παρούσες ήταν αντιπροσωπείες της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και του έμψυχου δυναμικού των δύο συλλόγων, από κοινού με παλαίμαχους αθλητές και πρώην διοικητικά στελέχη.

Την παρουσίαση ενός πρότυπου φίλαθλου, «διαθλητικού» και κοινωνικού οράματος που υπό την ονομασία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΕΥΞΗ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ» ενώνει τις τρεις πλευρές και έχει στόχο την προκοπή του τόπου και των ανθρώπων του, συντόνισε ο κ. Γιάννης Φρέρης (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.). Ο κ. Φρέρης σημείωσε ότι στόχος του εγχειρήματος είναι η δικαίωση όλων εκείνων που σχετίζονται με την ομάδα, από τους αθλητές και τους διοικούντες ως τις οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις ακαδημίες. Ακόμη δε πιο πέρα και από αυτούς, χάρη σε συνέργειες σαν αυτές στις οποίες επιδίδονται οι δύο αθλητικοί και οι άλλοι σύλλογοι του Αντιρρίου, η μικρή αιτωλοακαρνανική πόλη δικαιούται να ελπίζει και στη δική της ανάπτυξη, αφού αποτελεί αξιόλογο πόλο έλξης επισκεπτών και κόμβο μεταφορικών δικτύων.

Εκ μέρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ», ο πρόεδρος κ. Νίκος Κάκκος αναφέρθηκε στη σεζόν που ξεκίνησε, μιλώντας για ανταπόκριση στους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία, ευχαριστώντας τον μεγάλο χορηγό που είναι σταθερά δίπλα στην ομάδα. Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Σπύρος Πατογιάννης τόνισε: «Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αποτελεί για τον Ατρόμητο μοναδικό στήριγμα σε μια δύσκολη στιγμή. Χωρίς τον χορηγό της η ομάδα δεν θα υπήρχε ομάδα και θα είχε ακολουθήσει τον δρόμο ομάδων που έσβησαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και ελπίζουμε ότι τον Ιανουάριο θα είναι ισχυρότερη. Με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε δίπλα μας, έχουμε για στόχο τον πρωταθλητισμό, δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά από την περιοχή».

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πανουργιάς δήλωσε «Είμαι για τρίτη συνεχόμενη περίοδο σε ομάδα με οργάνωση και ανθρώπους που φροντίζουν –από κοινού με τον χορηγό μας- για να μην μας λείπει τίποτα. Η παραγωγή νέων ποδοσφαιριστών είναι ο πλούτος και ο προσανατολισμός μας».

Ο εκ των υπευθύνων της ακαδημίας ποδοσφαίρου και αναπληρωτής αρχηγός του Ατρομήτου, Νίκος Ταμπάκης, πρόσθεσε:

«Γίνεται συστηματική δουλειά στις μικρές ηλικίες, χάρη στην υποστήριξη των γονέων που φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο».

Σε δευτερολογία του σχετικά με τον προγραμματισμό αθλητικών δραστηριοτήτων σημαντικής εμβέλειας στο Αντίρριο,

ο εκπρόσωπος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι η ογδοηκονταετηρίδα του Ατρομήτου θα σηματοδοτηθεί με την τέλεση φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, τον μήνα Οκτώβριο.

Για τον καλαθοσφαιρικό εκπρόσωπο του Αντιρρίου «ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ», ο Πρόεδρος και προπονητής Θάνος Ζάκκας τόνισε: «Το γεγονός ότι είμαστε οι δύο ιστορικές ομάδες της περιοχής μας επιφορτιζει με περισσότερες ευθύνες, διότι αποτελούμε τους συνεχιστές μιας ιστορικής διαδρομής που ξεκίνησε πριν από δεκαετίες. Ο Ατρόμητος κοντεύει έναν αιώνα από την ίδρυση του, ο δε Φαέθων πλησιάζει τα 40 χρόνια. Είναι ευτυχής συγκυρία ότι παλαίμαχοι αθλητές μας είναι σήμερα διοικητικοί παράγοντες, όπως ο γιός ιδρυτικού μας στελέχους, ο Θανάσης Πύργας, καθώς και το ότι αρχηγός αυτής Φαέθοντα είναι ο Γιώργος Κατσούδας, που επί 22 χρόνια εξακολουθεί να έχει κίνητρο να αγωνίζεται για την ομάδα του χωριού του. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ» και ο ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ προάγουν παιδεία και πολιτισμό., Χωρίς τη σύμπραξη με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε καμία μας προσπάθεια δεν θα είχε αποτέλεσμα. Χαιρετίζω από την μεριά μου την Αθλητική αυτή Ζεύξη που θα έχει πολλαπλά οφέλη για τα παιδιά και τους γονείς που είναι δίπλα τους. Ευχαριστώ τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε διότι, χάρη σε εκείνη, η ομάδα μας αγωνίζεται και ταξιδεύει 9 μήνες το χρόνο στα γήπεδα της Νοτιοδυτικής Ελλάδας με αξιοζήλευτη αγωνιστική παρουσία».

Από το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου ο Γιάννης Μυλωνόπουλος συμπλήρωσε:

«Φέτος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι τόσο στο ανδρικό τμήμα, όσο και σε αυτό των κοριτσιών. Δίνουμε ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει αισιόδοξους».

Ο ρέκορντμαν αγωνιστικών συμμετοχών και αρχηγός του «ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ» Γιώργος Κατσούδας τόνισε:

«Αυτή την ομάδα την έχω ζήσει από τα ανοικτά γήπεδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Είμαι χαρούμενος που έχει οργανωθεί και έχει ανέβει επίπεδο, μόνο χάρη στη συμπαράσταση της ΓΕΦΥΡΑ Α,Ε. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Τέλος, ο Γ. Κατσούδας και ο Ν. Ταμπάκης παρουσίασαν τις φανέλες που θα φορούν οι ομάδες τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.