Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Γεγονότα-ντροπή: Στο Νοσοκομείο αστυνομικοί από επίθεση οπαδών μετά το Όμηρος-ΑΕΜ στο Νιοχώρι

Γεγονότα-ντροπή: Στο Νοσοκομείο αστυνομικοί από επίθεση οπαδών μετά το Όμηρος-ΑΕΜ στο Νιοχώρι

Γεγονότα ντροπιαστικά για το τοπικό ποδόσφαιρο συνέβησαν μετά τον αγώνα Όμηρος-ΑΕΜ που διεξήχθη χθες στο Νεοχώρι Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου . Αγώνας κρίσιμος καθώς οριστικοποιήθηκε η θέση του πρωταθλητή που σηματοδότησε και την άνοδο, της ΑΕΜ, στη Γ΄ Εθνική.

Μετά τη λήξη οπαδοί, φέρονται της γηπεδούχου ομάδας,  επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με φωτοβολίες, κροτίδες και πέτρες.  Έξι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, πέντε για προληπτικούς λόγους ο ένας παραμένει νοσηλευόμενος.

Σημειωτέον πως στο γήπεδο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη με ενίσχυση και από την Διεύθυνση Ακαρνανίας. Τρεις μάλιστα από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν ελαφρά ανήκουν στο δικό της δυναμικό.

Σημειωτέον πως δεν σημειώθηκαν συλλήψεις , ούτε καν προσαγωγές. Η δικογραφία   που σχηματίστηκε είναι σε βάρος αγνώστων  για αθλητική βία, για παράβαση των νόμων  περί όπλων και περί κροτίδων και βεγγαλικών αλλά και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Nεώτερη ενημέρωση: H ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση των νόμων  περί αθλητισμού- βεγγαλικών  και αθυρμάτων

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση της νομοθεσίας για αθλητική βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και παράβαση των νόμων για τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου, μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Όμηρος Νεοχωρίου –Α.Ε. Μεσολογγίου», για τα PLAY-OFFS του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, άγνωστοι δράστες που βρίσκονταν εξωτερικά του γηπέδου, εκτόξευσαν φωτοβολίδες και πέταξαν πέτρες και κροτίδες προς την κατεύθυνση που βρίσκονταν αστυνομικοί που υπηρετούν στις Διμοιρίες Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.