Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Γεμάτη η κλινική covid του Νοσοκομείου Αγρινίου-διακομιδές στα Γιάννενα και ήπιων περιστατικών

Γεμάτη η κλινική covid του Νοσοκομείου Αγρινίου-διακομιδές στα Γιάννενα και ήπιων περιστατικών

Με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού να κατανέμεται καθημερινά  (110 σήμερα) στην Αιτωλοακαρνανία και τις εισαγωγές ασθενών να αυξάνονται σε ημερήσια βάση, σήμερα συνέβη το απευκταίο αλλά αναμενόμενο.

Η κλινική κορωνοϊού του Νοσοκομείου Αγρινίου γέμισε από ασθενείς καθώς οι νοσηλευόμενοι ανέρχονται σε 65 και πλέον γίνονται διακομιδές σε Νοσοκομεία άλλων περιοχών, όπως στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων όπου μεταφέρονται δυο άτομα. Ο λόγος για ασθενείς που εισάγονται στην απλή κλινική covid καθώς όσοι χρήζουν νοσηλείας σε ΜΕΘ ούτως η άλλως μεταφέρονταν σε όμορες περιοχές.

Το Νοσοκομείο Αγρινίου πλέον δέχεται ισχυρή πίεση με δεδομένη την έλλειψη ιατρικού προσωπικού καθώς οι ελάχιστοι γιατροί  προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες όλων των κλινικών. Αναμένονται και οι αποφάσεις των αρμοδίων για τη διαχείριση της κατάστασης το επόμενο διάστημα καθώς οι τα στοιχεία προϊδεάζουν για  μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας. Χαρακτηριστικό είναι πως τα επιβεβαιωμένα ενεργά κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου ξεπερνούν τα 800.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Γιατί δεν αναφέρει πουθενά το νοσοκομείο πόσοι ασθενείς κόλλησαν εκεί μέσα κορονοϊό. Πόσοι γιατροί κυκλοφορουν με τη μάσκα κάτω από την μύτη..;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.