Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Γεμάτη η κλινική covid του νοσοκομείου Μεσολογγίου – «Έφυγε» ηλικιωμένος που μεταφέρθηκε από το Γηροκομείο

Γεμάτη η κλινική covid του νοσοκομείου Μεσολογγίου – «Έφυγε» ηλικιωμένος που μεταφέρθηκε από το Γηροκομείο

Στο 100% έχει φθάσει η πληρότητα της κλινικής covid, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και δεν μπορεί πλέον να δεχθεί άλλα περιστατικά κορωνοϊού που χρήζουν νοσηλείας.

Ως γνωστόν και τα μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας ήδη δέχονται μεγάλη πίεση, οπότε η κατάσταση έχει φθάσει σε κρίσιμο σημείο και για την Αιτωλοακαρνανία, αφού προφανώς όποιος ασθενής χρειαστεί νοσηλεία θα πρέπει να αναζητηθεί κενή κλίνη σε άλλο νοσοκομείο της χώρας.

Μάλιστα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου έχουν καλυφθεί και αρκετά κρεβάτια της χειρουργικής, η οποία, από την ώρα που ξέσπασε η πανδημία, χρησιμοποιείται για τα ύποπτα κρούσματα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα της εξέτασης. Πλέον δεν υπάρχει αυτό το περιθώριο και νοσηλεύει θετικούς ασθενείς.

Χθες έφυγε από την ζωή και ένας ακόμη ηλικιωμένος, φιλοξενούμενος του Γηροκομείου Μεσολογγίου που νοσηλευόταν στην κλινική covid εδώ και αρκετό καιρό καθώς ήταν θετικός στον κορωνοϊό, έχοντας παράλληλα και υποκείμενα νοσήματα.

Έτσι λοιπόν η ανάγκη να είναι ο κόσμος προσεκτικός καθίσταται μεγαλύτερη, αφού το σύστημα υγείας δεν μπορεί πλέον να αντέξει μεγαλύτερο βάρος. Η διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου κάνει προσπάθειες εξασφάλισης και άλλων κλινών covid, πράγμα που είναι ιδιαιτέρως δύσκολο.

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.