Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Γέμισε ζωή το Πάρκο Δασάκι στο Μεσολόγγι

Γέμισε ζωή το Πάρκο Δασάκι στο Μεσολόγγι

dasaki-saltsinistas
Τη Κυριακή 28/1 πραγματοποιήθηκε Τουρνουά Πινγκ Πονγκ στο Πάρκο Δασάκι στο Μεσολόγγι. Η συμμετοχή στο τουρνουά ήταν μεγάλη με μικρούς και μεγάλους να περνούν το ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής στο Πάρκο, σύμφωνα με την άτυπη ομάδα πολιτών “Saltsinistas”.
Στον χώρο υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός από την εξέλιξη του τουρνουά με τους αγωνιζόμενους να δίνουν τις μάχες τους τόσο στο τραπέζι πινγκ πονγκ που υπάρχει μόνιμα στον χώρο όσο και στα ακόμη δύο τραπέζια που μας δάνεισε το ΕΠΑΛ Μεσολογγίου.
Επίσης, στο Δασάκι πραγματοποιήθηκε και δεντροφύτευση με στόχο την άμεση ευαισθητοποίηση των παιδιών σε ό,τι αφορά την αξία αλλά και την προστασία του πρασίνου
“Είναι σημαντικό οι πράσινοι χώροι να είναι καθαροί και φιλικοί προς τους πολίτες ώστε να μπορούν να φιλοξενούν παρόμοιες δράσεις αλλά και τις καθημερινές βόλτες των πολιτών.
Για το λόγο αυτό το Λιμενικό Ταμείο οφείλει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το Πάρκο Δασάκι να είναι στην κατάσταση που του αρμόζει (φωτισμός, καθαριότητα, συντήρηση πρασίνου κ.α.). Τις επόμενες μέρες θα καταθέσουμε προτάσεις στο Λιμεντικό Ταμείο με βασικές ενέργειες που μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν στον χώρο. (Προτείνετε ιδέες στο email: saltsinistas@hotmail.com).
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως παρόμοιες δράσεις είναι αναγκαίες ακόμη πιο πολύ στις μέρες μας αφού χωρίς κανένα κόστος οι πολίτες μπόρεσαν να βρεθούν σε κοινό τόπο, να γνωριστούν, να παίξουν, να συζητήσουν και περάσουν το πρωινό της Κυριακής” αναφέρει η ανακοίνωση.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.