Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

eka-500x300
Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου από το Σωματείο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφή Επαγγέλματα Αιτωλοακαρνανίας. Διαβάστε την ανακοίνωση του σωματείου:

Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα
Το Δ.Σ. του σωματείου μας σας καλεί στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ ώρα 6:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου με τα παρακάτω θέματα :

1. Απολογισμός δράσης της Διοίκησης.
2. Οικονομικός Απολογισμός – Προϋπολογισμός.
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Συνάδελφοι η παρουσία σας είναι απαραίτητη προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα καίρια και οξυμένα προβλήματα του κλάδου μας που είναι το αποτέλεσμα της αντεργατικής αντιλαϊκής πολιτικής, και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ , με βάση τις αποφάσεις και κατευθύνσεις της Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. – Μονοπωλίων.
Με τη μαζική συμμετοχή στη συνέλευση και τις εκλογές του σωματείου που θα ακολουθήσουν , να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να χαλάσουμε τα σχέδιά τους για πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, τους νέους αντεργατικούς νόμους , για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία και τους αγώνες μας , που συνοδεύουν τον αντεργατικό οδοστρωτήρα στο όνομα της «δίκαιης ανάπτυξης» της κυβέρνησης.

ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ:

Υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και επαναφορά με νόμο του βασικού μισθού στα 751 ευρώ και του κατώτερου μεροκάματου στα 33,57 ευρώ.
– Επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων εργασίας .
– Να καταργηθεί με νόμο το αίσχος των μισθών πείνας των 586 και 511 ευρώ, κανένας εργαζόμενος να μην αμείβεται κάτω από 751 ευρώ.
– Να διεκδικήσουμε την αναγνώριση και διανομή των υπέρ αγνώστων ενσήμων.
– Απαγόρευση πλειστηριασμών για την εργατική λαϊκή οικογένεια .
– Αφορολόγητο όριο 20.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.
– Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Συνάδελφοι, η μαζικοποίηση του σωματείου μας με τη συμμετοχή σας και η ένταση των αγώνων και της ταξικής πάλης μας είναι ο μόνος δρόμος αντίστασης και διεκδίκησης για λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας.
Κανένας και τίποτα δε μας χάρισε , όλα κερδήθηκαν με τους αγώνες και τις θυσίες των συναδέλφων του κλάδου μας.

ΟΛΟΙ στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του σωματείου την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.