Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Κατάμεστο το Παπαστράτειο στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά (βίντεο-φωτό)

«Δεν βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και συμπληρωματικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό»


Στο κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου μίλησε σήμερα το βράδυ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Βρέθηκε στο Αγρίνιο στα πλαίσια των περιοδειών της ως υποψήφια πρόεδρος του νέου  φορέα της Κεντροαριστέρας.  Νωρίτερα σήμερα η κυρία Γεννηματά επισκέφθηκε την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι.
Στο Παπαστράτειο Μέγαρο η συγκέντρωση ήταν μεγάλη και η υποδοχή στη Φώφη Γεννηματά θερμότατη από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πολιτικούς της φίλους. Πρώην βουλευτές,πολιτευτές,  αυτοδιοικητικοί και κομματικοί παράγοντες έδωσαν το «παρών» στην ομιλία.
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επιτέθηκε προς την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προς τη Νέα Δημοκρατία εκφράζοντας την πεποίθηση της πως οι «επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι για τρεις».
«Δεν βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και συμπληρωματικό ρόλο  στο πολιτικό σκηνικό» ανέφερε η κυρία Γεννηματά λέγοντας συγκεκριμένα: « Πιστεύω ότι ο χώρος μας πρέπει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα. Δεν έχει κανένα νόημα να βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και να έχουμε ένα ρόλο συμπληρωματικό στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια και σε κοινή κατεύθυνση. Αυτό είναι το στοίχημα. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια πλευρά».
12 «Εμείς που στα δύσκολα κρατήσαμε την παράταξη όρθια, και ξεκινήσαμε την ανοδική της πορεία. Εμείς που με τις πρωτοβουλίες μας οδηγήσαμε στην ενότητα, οδηγούμε στο να γίνει πράξη η μεγάλη Κεντροαριστερά. Εμείς δεν μικραίνουμε την παράταξη,  δεν αφαιρούμε και δεν διαιρούμε δυνάμεις. Προσθέτουμε και πολλαπλασιάζουμε δυνάμεις, δημιουργώντας την Νέα Δυναμική για όλο τον πολιτικό μας χώρο», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Το μέλλον δεν μπορεί να κτίζεται χωρίς αξιοπρεπείς αμοιβές» ανέφερε λέγοντας πως «σύμφωνα με νέα στοιχεία, ένας στους 3 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα είναι με μερική απασχόληση, και μέσες μικτές αποδοχές 395 ευρώ.Κανείς δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια. Η δική μας στρατηγική επιλογή είναι σταθερή: θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς συνθήκες και αμοιβές. Δεν τάζουμε 751 ευρώ από αύριο το πρωί όπως έπραξε ο κ. Τσίπρας. Ο οποίος σήμερα καταγγέλλει στα λόγια «σύγχρονη δουλεία» και την εφαρμόζει στην πράξη. Και λέμε προς την ΝΔ, αλλά και προς κάθε κατεύθυνση πως οφείλουν να καταλάβουν ότι: Το μέλλον δεν μπορεί να κτίζεται χωρίς αξιοπρεπείς αμοιβές, Συλλογικές Συμβάσεις και το αίσθημα της Ασφάλειας στους εργαζόμενους. Αρκετά πια! Δεν γυρίζουμε πίσω, στο παρελθόν, αλλά πρέπει να ξέρουμε και που θέλουμε να πάμε».
1Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά «η Κυβέρνηση μοιράζει την φτώχεια, επιχειρώντας να κοροϊδέψει τους Έλληνες». «Ακούμε πάλι φέτος από την Κυβέρνηση για Κοινωνικό μέρισμα. Η Κυβέρνηση με τα λάφυρα της φορολογίας, δίνει τώρα αντίδωρο και νομίζει ότι έτσι ρίχνει στάχτη στα μάτια των πολιτών. Μοιράζει τη φτώχεια, επιχειρώντας να κοροϊδέψει τους Έλληνες. Έκοψε το ΕΚΑΣ, το επίδομα θέρμανσης, τα κοινωνικά επιδόματα, τις συντάξεις χηρείας, την ενίσχυση των Δημόσιων Νοσοκομείων. Είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που έκοψε τις συντάξεις. Εάν η ανάπτυξη είχε φθάσει αθροιστικά στο 6% -όπως προβλεπόταν πριν την λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ- δεν θα είχαν κοπεί οι συντάξεις, οι μισθοί, τα κοινωνικά επιδόματα, δεν θα είχαν αυξηθεί οι φόροι. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε συγκεκριμένα.
Eμφανώς ικανοποιημένη η Φώφη Γεννηματά ανέφερε: «Αυτή η παρουσία είναι συγκλονιστική. Θα κάνουμε μαζί τα πάντα για να γίνει δυνατή η Κεντροαριστερά.Πιστεύω ότι ο χώρος μας πρέπει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα. Δεν έχει κανένα νόημα να βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και να έχουμε ένα ρόλο συμπληρωματικό στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια και σε κοινή κατεύθυνση. Αυτό είναι το στοίχημα. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια πλευρά.Από τη Δημοκρατική Αιτωλοακαρνανία στέλνουμε το μήνυμα: Η Δημοκρατική Παράταξη θα γίνει ξανά Πρωταγωνιστής των εξελίξεων«.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
pol-gennimata-papastrateio (2)

pol-gennimata-papastrateio (4)

pol-gennimata-papastrateio (6)

pol-gennimata-papastrateio (8)

pol-gennimata-papastrateio (10)

pol-gennimata-papastrateio (12)

pol-gennimata-papastrateio (14)

pol-gennimata-papastrateio (16)

pol-gennimata-papastrateio (18)

pol-gennimata-papastrateio (20)

pol-gennimata-papastrateio (24)

pol-gennimata-papastrateio (26)

pol-gennimata-papastrateio (28)

pol-gennimata-papastrateio (30)

pol-gennimata-papastrateio (32)

pol-gennimata-papastrateio (34)

pol-gennimata-papastrateio (36)

pol-gennimata-papastrateio (38)

pol-gennimata-papastrateio (40)

pol-gennimata-papastrateio (42)

pol-gennimata-papastrateio (44)

pol-gennimata-papastrateio (46)

pol-gennimata-papastrateio (48)

pol-gennimata-papastrateio (50)

pol-gennimata-papastrateio (52)

pol-gennimata-papastrateio (54)

pol-gennimata-papastrateio (56)

pol-gennimata-papastrateio (58)

pol-gennimata-papastrateio (60)

pol-gennimata-papastrateio (62)

pol-gennimata-papastrateio (64)

pol-gennimata-papastrateio (66)

pol-gennimata-papastrateio (68)

pol-gennimata-papastrateio (70)

pol-gennimata-papastrateio (72)

Θέματα που ενδιαφέρουν

11 Σχόλια

 1. Roukou

  Η εκδήλωση θυμίζει έντονα την κλασσική ταινία των 80’s «The return of the living dead» ……. μπρρρρρρρρ ……

 2. jem

  Εξήντα + βρε παιδί μου. Αντε ο μικρότερος 50 τι να περιμένεις από την γερουσία

 3. ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΩΦΩ

  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…

  «ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ» ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΟΥΣΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

  ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ. ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

  ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ………… ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

  ΤΟ ΤΕΛΟΣ………KAI ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

 4. PANE-6

  ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΙΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ; ΠΟΤΕ; ; ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΡΑΒΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
  ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΜΑΤΡΑΛΗ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΙΟΥΣ………ΟΙ ΣΥΜΛΑΘΕΙΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

 5. ????????

  Άλλη μία σύναξη Ελιτιστών, με «σοσιαλδημοκρατικό» πρόσημο, που έχουν πάρει διαζύγιο από την Ελληνική Κοινωνία εδώ και χρόνια κι έχουν καταδικασθεί στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού. Δεν χρειάζεται και πολύ για να τους αποκαλύψεις, φτάνει να τους κάνεις μία κριτική για τα πεπραγμένα τους, που θα καταλήξει σε ύβρεις τους και έκδηλη περιφρόνηση του απλού κόσμου……….. Προσπεράστε τους.

 6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΟΛΟΙ ΜΩΡΑΙΤΗ ΜΩΡΕ
  ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ

 7. επάγγελμα

  Επαγγελμα πασοκ παιδιά. Είναι το πιο σίγουρο επάγγελμα. Γιατι Το πασοκ ποτέ δεν πεθαίνει….μόνο λίγο καιρό ξαφανίζεται και μετά προς τη δόξα τραβά.
  Ψήφος λοπόν σ΄αυτούς που μας έφεραν εδώ. να μη μείνει τίποτε όρθιο. Κι αυτοι να κάνουν πλάκα με τΙς κωλοτούμπες τους με τις ζωές τις καλές και τα αξιώματα.
  πλάκα έχει
  Αλήθεια που ήταν τα τρία τέσερα τελευταία χρόνια κρυμμένοι όλοι αυτοί;
  και έλεγα ότι έχουμε ηρεμήσει απο δαύτους παναγία βόηθα

 8. CHRISTOS

  ΄΄ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑ΄΄????????????

 9. Ακοσμος Αιτωλος

  ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΟΙ………..

 10. tenacious d

  ο καθε λαος εχει τους πολιτικους που του αξιζουν. μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος… η μεχρι να πεθανουν ολοι αυτοι που βολεψε το πασοκ η νδ κ εσχατως ο συριζα. οσο για τα γεροντια στη φωτο συνταξη 50 ευρω μπας κ στρωσουν επιδερμιδα

 11. tenacious d

  pane 6 θες σοβαρα να συζητησουμε για τον συριζα- νεοπασοκ? γιατι ο πραγματικος συριζα εχει αποχωρησει απ αυτο το κακεκτυπο αντιγραφο το παλαι ποτε κραταιου πασοκ. πες μας κιολας οτι ο κουρουμπλης ειναι συριζαιος ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.