Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γεροβασίλη: Θα γίνουν νέες προσλήψεις στο Δημόσιο -Ποιες υπηρεσίες αφορούν

Γεροβασίλη: Θα γίνουν νέες προσλήψεις στο Δημόσιο -Ποιες υπηρεσίες αφορούν

Νέες προσλήψεις στο Δημόσιο, προανήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο για νέα εποχή που ξεκινά μετά το τέλος της οκταετίας των μνημονίων.

Συγκεκριμένα η κ.Γεροβασίλη σημείωσε ότι έχουν γίνει προσλήψεις στο Δημόσιο με αξιοκρατικές διαδικασίες, προαναγγέλλοντας ότι θα γίνουν και άλλες προσλήψεις για να επανδρωθούν υπηρεσίες του «κοινωνικού κράτους».  «Δεν είναι παροχολογία, είναι ανάγκη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Πρώτη φορά υπάρχει ένα σχέδιο που συγκροτείται από την Κυβέρνηση και έχει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, με αλλαγές στο παραγωγικό μοντέλο, προκειμένου η χώρα να μην γυρίσει πίσω» τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, υπογραμμίζοντας πως η νέα εποχή για την χώρα «δεν μπορεί να γίνει με τους παλιούς όρους και τους «κολλητούς», αλλά με την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων».

«Συμφωνούμε ότι η χώρα πέρασε δύσκολα, δεν συμφωνούμε για τον επιμερισμό των ευθυνών. Το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο δεν βοήθησε να βγει η χώρα στο ξέφωτο μετά από 3 ή 5 χρόνια, χρειάστηκε να έρθει μια Κυβέρνηση της Αριστεράς για να γίνει αυτό. Η κυβέρνηση εφαρμόζει εκατοντάδες μεταρρυθμίσεις που κατάφερε να δρομολογήσει» τόνισε η κα.Γεροβασίλη, η οποία όσον αφορά την επόμενη ημέρα είπε ότι «υπάρχουν υπερπλεονάσματα και αυτά θα πρέπει, χωρίς η χώρα να γυρίσει πίσω ούτε να εκτροχιαστεί, να αξιοποιηθούν για την ανακούφιση της ανθρώπων που υποφέρουν από την κρίση και της μεσαίας τάξης», σημείωσε η ίδια.

Η υπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη ότι «έχει στόχο ένα διαρκές μνημόνιο για την χώρα, ενώ χαρακτήρισε «θλιβερή» την παρουσία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στα ΜΜΕ από την Τρίτη και μετά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.