Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Για “ένα από τα… εντυπωσιακότερα fake news” κατηγορεί τον Σπ. Λιβανό ο Γ. Βαρεμένος

Για “ένα από τα… εντυπωσιακότερα fake news” κατηγορεί τον Σπ. Λιβανό ο Γ. Βαρεμένος


O βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος, κατηγορεί για «ένα από τα… εντυπωσιακότερα fake news» τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας τη Ν.Δ. Σπήλιο Λιβανό καλώντας τον, «αν όντως υπάρχει τροπολογία με τις υπογραφές των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ», να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, ο Σπ. Λιβανός, με άρθρο του, έκανε λόγο για “κίνηση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσουν τροπολογία που προβλέπει την απόλυτη εξίσωση των στρεμματικών ενισχύσεων, βλάπτοντας τα ελληνικά συμφέροντα και δημιουργώντας ένα ακόμα σοβαρότατο πλήγμα στην αγροτική οικογένεια”.

Η απάντηση των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να έρθει, με τον Σπ. Λιβανό να απαντά με τη σειρά του πως “οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας δεν έχουν ιδέα για το πώς κινούνται οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες” και πως “κάνουν το άσπρο μαύρο για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα”.

Στην τελευταία του απάντηση επ’ αυτού, ο Γ. Βαρεμένος αναφέρει:

Τελευταία απάντηση στον κ. Λιβανό:
«Προς Σπήλιο Λιβανό, ενταύθα.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αν έχεις, όπως λες, τροπολογία με τις υπογραφές των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δώσε την στη δημοσιότητα για να την πληροφορηθούμε κι εμείς. Διαφορετικά, είμαστε διατεθειμένοι να σε προτείνουμε στον διαγωνισμό για το εντυπωσιακότερο fakenew. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.
Υ.Γ. Σου εφιστούμε όμως την προσοχή ότι στον διαγωνισμό για τα fakenews θα αντιμετωπίσεις σκληρό ανταγωνισμό από την πλευρά των συναδέλφων σου στη ΝΔ. Τελεία και παύλα.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.