Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Για τη συντήρηση του σχολικού κτηρίου τα έσοδα της χοροεσπερίδας του 4ου ΓΕΛ Αγρινίου

Για τη συντήρηση του σχολικού κτηρίου τα έσοδα της χοροεσπερίδας του 4ου ΓΕΛ Αγρινίου

Οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Αγρινίου,  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου πήραν από κοινού την απόφαση να διοργανώσουν την ετήσια χοροεσπερίδα του σχολείου προκειμένου να έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν σε συντήρηση του κτηρίου και επιδιόρθωση κτιριακών προβλημάτων.

Το 4ο ΓΕ.Λ. Αγρινίου συστεγάζεται μαζί με το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου, το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου, τα Δ.ΙΕΚ. Αγρινίου και με κάποια τμήματα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου στα κτίρια του πρώην Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Αγρινίου.

Η χοροεσπερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00 μ.μ. στην αίθουσα Amaro στο Αγρίνιο.

Γράφει ο Βασίλης Καρυώτης,  Μαθητής του 4ου ΓΕ.Λ. Αγρινίου:

το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00 μ.μ. στην αίθουσα Amaro στο Αγρίνιο. Τα έσοδα από αυτή την δράση μας θα διατεθούν για την αντιμετώπιση προβλημάτων του σχολείου μας.

Το 4ο ΓΕ.Λ. Αγρινίου συστεγάζεται μαζί με το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου, το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου, τα Δ.ΙΕΚ. Αγρινίου και με κάποια τμήματα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου στα κτίρια του πρώην Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Αγρινίου.

Το ΕΠΛ Αγρινίου ξεκίνησε την λειτουργία του το 1984 και τα κτίρια του χρησιμοποιούνται ανελλιπώς για τριάντα πέντε (35) χρόνια, μέχρι και σήμερα, ως διδακτήρια.

Είναι προφανές ότι ο χρόνος έχει φθείρει τις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η διδασκαλία και γενικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία.

Ειδικότερα, τα τελευταία χρόνια, τα οποία χαρακτηρίζονται, ορθά, και ως «χρόνια της κρίσης», έχει γίνει πιο εμφανής αυτή η κατάσταση λόγω ελλιπούς κρατικής χρηματοδότησης για την συντήρηση των σχολείων.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η μαθητική κοινότητα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου πήραμε από κοινού την απόφαση να διοργανώσουμε την ετήσια χοροεσπερίδα του σχολείου μας, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00 μ.μ. στην αίθουσα Amaro στο Αγρίνιο.

Τα έσοδα από αυτή την δράση μας θα διατεθούν για την αντιμετώπιση προβλημάτων του σχολείου μας.

Το βράδυ εκείνο θα μας διασκεδάσουν, αρχικά, μουσικό σχήμα το οποίο αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου μας και του 1ου ΕΠΑ.Λ. και στη συνέχεια το μουσικό σύνολο «Παπαδογιώργου».

Η πρόσκληση τιμάται στα 12€ και στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρες μενού και ζωντανή ορχήστρα. Επίσης, θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα.

Το κάλεσμα αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε μαθητές και σε καθηγητές, αλλά και σε γονείς, κηδεμόνες, φίλους, γνωστούς κτλ. Είναι μια ευκαιρία οι μαθητές να έρθουν πιο κοντά κυρίως με τους καθηγητές, να γνωριστούν καλύτερα και να συνομιλήσουν πιο χαλαρά σε έναν άλλο χώρο εκτός των σχολικών αιθουσών. Γι’ αυτό σας καλούμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία του σχολείου μας και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην ετήσια χοροεσπερίδα μας. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας δούμε το Σάββατο εκεί για να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τους στόχους μας για ένα καλύτερο Λύκειο, μια καλύτερη εκπαίδευση!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Αναρχοκαπιτάλας

    Προβλήματα δεν είχε το 35 ετών σχολείο πέρυσι, να διατεθούν για την επίλυσή τους τα χρήματα της περσινής χοροεσπερίδας ή μήπως πέρυσι δεν είχαμε εκλογές;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.