Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019

“Για τους Νέους”: ενημέρωση από τη ΝΟΔΕ για το προσυνέδριο της ΝΔ στην Πάτρα

2nd_prosunedrio_final Αναφορικά με τη διεξαγωγή προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, το ερχόμενο Σάββατο, η Ν.Ο.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος αναφέρει σε ανακοίνωση της:  

 

Η πορεία προς το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Δεκεμβρίου, κάνει στάση το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:00 έως 14:30 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στη Πάτρα με θέμα: “Για τους Νέους“, με την παρουσία του Προέδρου μας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας είναι να διεξάγει μια ανοιχτή προσυνεδριακή διαδικασία, με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών και χρήση πολλών τεχνολογικών καινοτομιών.

Πρόκειται για προσυνέδρια διαλόγου και συζήτησης, όπου μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, θα παρουσιαστούν και θα εξειδικευτούν οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου το σχέδιό της για τη διακυβέρνηση της χώρας να φτάσει σε κάθε πολίτη.

Για το λόγο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών, αλλά και ειδικών, έξω από τα στενά κομματικά τείχη, σηματοδοτώντας για άλλη μια φορά το άνοιγμα του Κόμματος σε νέους ανθρώπους και σε νέες ιδέες.

Οι Θεματικές Ενότητες του Προσυνεδρίου:

  1. Προσχολική Αγωγή. Σύγχρονα, ευρωπαϊκά δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.
  2. Επαγγελματική εκπαίδευση, Επαγγελματική Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση: Όλα από την αρχή
  3. Τα Πανεπιστήμια πόλοι έρευνας, καινοτομίας και αριστείας: “Η Ελλάδα διεθνές κέντρο εκπαίδευσης”
  4. Αναστρέφοντας τη «Φυγή»: Πολιτικές για να γίνει η Ελλάδα ξανά ελκυστική για τους νέους

https://synedrio.nd.gr/gia-toys-neoys

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.