Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Γιάννης Πετράκης ο πλέον περιζήτητος…

Είναι κοινώς αποδεκτό πως ο Γιάννης Πετράκης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες τεχνικούς. Τα όσα έκανε με τον ΠΑΣ Γιάννινα το πιστοποιούν.

Και τη δεδομένη άποψη ασπάζονται και σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League 1. Δε λέμε για τις ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο. Όλες οι υπόλοιπες κατά καιρούς τον έχουν σκεφτεί.

Αυτή τη χρονική στιγμή τρεις είναι οι πάγκοι στους οποίους ενδέχεται να γίνει αλλαγή. Στη Λαμία ο Σωτήρης Αντωνίου μετράει αντίστροφα. Εάν δεν έρθουν τα αποτελέσματα άμεσα, θα κουνήσει μαντήλι και ας έχουν βάλει πλάτη οι πάντες σχεδόν για να πείσουν τον Πανουργιά Παπαϊωάννου για το αντίθετο.

Ο Γιάννης Πετράκης, λοιπόν, είναι ένας από εκείνους που έχουν δεχτεί κρούση. Όλον αυτό τον καιρό, άλλωστε, μιλάνε με άλλους προπονητές στη Λαμία. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πως το κασέ του δεν είναι μικρό τη στιγμή που ο νυν τεχνικός τους κοστίζει κάτι παραπάνω από 2.000 ευρώ. Θα κάνουν την υπέρβαση; Και κυρίως θα καταφέρουν να τον πείσουν; Γιατί σε πρώτη φάση δεν είδε με θετικό μάτι το project.

Ακούγεται, από εκεί και πέρα, πως το τηλέφωνό του θα χτυπήσει και από την Τρίπολη εάν ο Αστέρας ηττηθεί στη Νέα Σμύρνη. Υπάρχει και ένα σενάριο εκεί για να πάει πακέτο μαζί με τον γιο του. Όλα αυτά, βέβαια, μπορούν να μείνουν στη θεωρία, αν οι Αρκάδες κάνουν διπλό την επόμενη αγωνιστική.

Τέλος, το θέμα προπονητής θα ανοίξει και στο Αγρίνιο σε περίπτωση νέων αρνητικών αποτελεσμάτων. Εκεί η εκτίμηση του Μάκη Μπελεβώνη προς το πρόσωπο του Κρητικού τεχνικού είναι δεδομένη. Ως εκεί, όμως, τίποτα παραπάνω προς το παρόν. Τέτοια πέραση, πάντως, δύσκολα συναντάς σε άλλον κόουτς αυτή την εποχή…

Αντώνης Τσιράκης-sportime.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΝΤΑΦΥ

    ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,… Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.