Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Γιάννης Σύψας: πλεονέκτημα στην πράξη όχι στα λόγια

Γιάννης Σύψας: πλεονέκτημα στην πράξη όχι στα λόγια

Πλεονέκτημα στην πράξη όχι στα λόγια 

Η Περιφερειακή αρχή του Απόστολου Κατσιφάρα, σπατάλησε στην τελευταία της θητεία εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ για την τουριστική προβολή του τόπου μας, χωρίς μέθοδο, χωρίς σχεδιασμό και προπάντων χωρίς στόχο.

Ο τουρισμός ως ο μοναδικός τομέας της Ελληνικής οικονομίας με θετικό πρόσημο, ακόμα και στα χρόνια της κρίσης, απαιτεί άλλη προσέγγιση. Θέλει συγκεκριμένο σχεδιασμό, θέλει αποτύπωση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής της περιφέρειάς μας, και προπαντός θέλει ολοκληρωμένες μελέτες, έτσι ώστε το πλεονέκτημα να μετατραπεί σε γεγονός, και μάλιστα πιστοποιημένο σύμφωνα με την κείμενη Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Εκτός των παραπάνω, η διοίκηση οφείλει να δημιουργήσει ή να βελτιώσει τις συνθήκες, έτσι ώστε το πιστοποιημένο πλέον γεγονός να πλαισιώνεται με τις ανάλογες υποδομές. Φτάνοντας σε αυτό το σημείο, θα μπορούμε να μιλήσουμε για ενδιαφέρον επενδυτών, θα μπορούμε να μιλήσουμε για ανάπτυξη.

Τι έγινε από όλα αυτά τα τελευταία χρόνια;…ΤΙΠΟΤΑ… Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και δουλειά, έχουμε ως στόχο τον ευλογημένο τόπο της Δυτικής Ελλάδας να τον αναδείξουμε ορθολογικά, έτσι ώστε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα να αποτελέσουν ισχυρή βάση ανάπτυξης του Τουρισμού που αυτομάτως θα σημάνει θετικό πρόσημο στο ΑΕΠ της περιοχής, καταπολέμηση της ανεργίας και βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της Περιφέρειάς μας. Εμείς λέμε ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. #ola_apo_tin_arxi

  • Yποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό “Όλα από την αρχή” του Νεκτάριου Φαρμάκη 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.