Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ασφαλτοστρώσεις στο Γιαννούζι Αγρινίου

Ασφαλτοστρώσεις στο Γιαννούζι Αγρινίου

Με εντατικούς ρυθμούς, , αναφέρει ο δήμος Αγρινίου,  προχωρούν τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου  . Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκαν τα έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικό δρόμοπου συνδέει το Γιαννούζι με την εθνικό οδό.

Οι παρεμβάσεις, που περιλαμβάνουν αποκατάσταση του οδοστρώματος, χωματουργικές εργασίες και κατασκευή φρεατίων όπου είναι απαραίτητο, βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, σημειώνει η ανακοίνωση προσθέτοντας πως  σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς ο Δήμος Αγρινίου εκσυγχρονίζει τις υποδομές του και αναβαθμίζει αισθητικά και λειτουργικά την πόλη .

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου που επισκέφθηκε τα έργα δήλωσε τα εξής: «Η παρέμβαση στο συγκεκριμένο δρόμο έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που συνδέεται όχι μόνο με την ασφάλεια αλλά και την εικόνα της περιοχής. Με την ανακατασκευή του διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και υπογραμμίζουμε την προσπάθειά μας για την βελτίωση των υποδομών σε όλο το εύρος του Δήμου.Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και εργαζόμαστε για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Όλο προς τα κάτω πηγαίνετε δήμαρχε. Έχετε ασφαλτοστρώσει δρόμους και δρομάκια .Προς τα επάνω εδώ στη Βλαχερνών και Σισμάνη που περιμένει μία σύμβαση από της 25/11/18 γιατί την κρατάτε στο συρτάρι και δεν εκτελείτε; Και δεν είναι κομματάκι δρόμος όπως τον έχετε αποκαλέσει, είναι δρόμος κανονικός. Περιμένουμε .
  Επίσης περιμένουμε λύσεις και για τη λαϊκή της Πέμπτης. Επίσης περιμένουμε ένα μήνα τώρα για το καλώδιο του δημοτικού φωτισμού που το έχουν πλακώσει τα κλαδιά των δέντρων και χρειάζεται άμεση παρέμβαση. Περιμένουμε .Αλλά ξέχασα,Κάποια στιγμή θα φτιαχτούν όπως λέει κάποιος εκεί από το Δήμο .

 2. χρησιμος πολιτης

  κε Δήμαρχε θελει επισκευη και η Αναπαυσεως……..τωρα που γινονται τα εργα της ΒΑΑ εκει κοντά φροντίστε να συντηρηθει και το τμημα αυτο

 3. μουσικός

  Μπράβο στον δήμαρχο Παπαναστασίου και τους συνεργάτες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.