Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γιατί είναι στα “αζήτητα” ο φάκελος του Παντελίδη;

Γιατί είναι στα “αζήτητα” ο φάκελος του Παντελίδη;

giati-einai-sta-azitita-o-fakelos-tou-pantelidi.w_lΤρεις μήνες στα «αζήτητα» η δικογραφία Παντελίδη, από τον Ιούνιο συγκεκριμένα, μέχρι να ανατεθεί σε νέο εισαγγελέα ο οποίος ή θα προχωρήσει την υπόθεση ή θα τη θέσει στο αρχείο.Oπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Εθνους, έχει περάσει ήδη ένας χρόνος και πλέον από τότε που άρχισε η έρευνα γύρω από τις συνθήκες του δυστυχήματος του δημοφιλούς τραγουδιστή, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του και τον βαρύ τραυματισμό της φίλης του Μίνας Αρναούτη.

Λίγους μήνες αργότερα άνοιξε ο φάκελος σχετικά με το ποιος οδηγούσε τη μοιραία βραδιά με την οικογένεια του τραγουδιστή να υποστηρίζει πως πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η έτερη συνεπιβάτης του μοιραίου τζιπ Φρόσω Κυριάκου.

Το υπόμνημα που είχε κατατεθεί από την πλευρά Παντελίδη ζητούσε διερεύνηση της υπόθεσης και η έρευνα είχε μπει σε ένα δρόμο αναζητώντας εαν η Κυριάκου έπρεπε να διωχθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η Αρναούτη για ψευδορκία.

Τα πορίσματα που είχε καταθέσει η οικογένεια Παντελίδη ήταν αντίθετα από αυτά των επίσημων αρχών που ήθελαν τον τραγουδιστή στο τιμόνι του αυτοκινήτου, στη θέση του συνοδηγού την Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα την Αρναούτη.

Ο εισαγγελέας θέλησε, να μην αφήσει “τυφλά σημεία” στην υπόθεση και ανέπεμψε τον φάκελο σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εαν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυπταν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού.

Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελίδη στη θέση του οδηγού.

Μένει να χρεωθεί η δικογραφία σε νέο εισαγγελέα που θα κληθεί να μελετήσει εκ νέου στο σύνολό της την υπόθεση για να αποφασίσει αν θα στείλει το φάκελο στο αρχείο ή τις δυο γυναίκες στο εδώλιο.

thetoc.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.