Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Κορωνοϊός – Νιόπαντρο ζευγάρι από την Αρτα: «Γιατί παντρευτήκαμε εν μέσω πανδημίας»

Κορωνοϊός – Νιόπαντρο ζευγάρι από την Αρτα: «Γιατί παντρευτήκαμε εν μέσω πανδημίας»

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, ένα ζευγάρι πραγματοποίησε πολιτικό γάμο στην Άρτα και οι νεόνυμφοι εξηγούν στο protothema.gr τον λόγο που έπρεπε να το κάνουν

Εντύπωση προκάλεσαν οι φωτογραφίες ενός ζευγαριού, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Άρτας, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξελιξη η προσπάθεια επιβολής περιοριστικών μέτρων για μετακινήσεις και συναθροισεις.

Ωστόσο το ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος Καυκιάς, υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ και η εγκυμονουσα σύντροφός του, Ανθούλα Μπούρα, όπως εξήγησαν στο protothema.gr, είχαν σοβαρό λόγο που τους ανάγκασε να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

“Ο λόγος ήταν ο ερχομός του μωρού μας σε δύο μήνες από τώρα, οπότε θέλαμε να επισημοποιησουμε την σχέση μας” λέει ο γαμπρός, διευκρινιζοντας ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σύμφωνα και με τις συστάσεις που είχαν δοθεί από τον άνθρωπο που τέλεσε το γάμο, τον δημαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη. “Φορέσαμε μάσκες και προστατευτικα γάντια, δεν καλέσαμε κόσμο, πέρα από τους δύο μάρτυρες και φυσικά αφήσαμε στο σπίτι τους ηλικιωμένους” προσθέτει ο Κωνσταντίνος Καυκιάς.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης τελετής κρατήθηκαν οι αποστάσεις και μετά τη λήξη βγήκαν μόνο οι τυπικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, μπορεί να περιμένει είπε ο γαμπρός, ο οποίος τη Δευτέρα πρέπει να βρίσκεται στο πόστο του για να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες του.

Ο δήμαρχος Αρταιων Χρήστος Τσιρογιαννης σχολίασε από την πλευρά του, ότι η ζωή βρίσκει πάντα τον τρόπο, αρκεί να την προστατέψουν, επισημαινοντας ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την διεξαγωγή της σύντομης τελετής και πως το ζευγάρι τα τήρησε κατά γράμμα.

Φρίξος Δρακοντίδης

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.