Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

«Γιατί σήμερα δεν ζούμε τρομοκρατία με τα μνημόνια;»

«Γιατί σήμερα δεν ζούμε τρομοκρατία με τα μνημόνια;»

 

ΧΟΥΝΤΑ

(φωτο από δημοκρατικό ΜΜΕ…)

Αυτό το πράμα στον τίτλο είπε σήμερα το πρωί ένας «δημοσιογράφος» από εκείνους που οδήγησαν τον πολύ κόσμο να μην ξέρει γιατί χρεοκοπήσαμε. Ας το παραδεχτούμε. Οι πιο πολλοί που γνωρίζουμε, οι κοντινοί μας άνθρωποι, μάλλον χάρηκαν με την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο. Ίσως δε και να χάρηκαν ακόμη πιο βαθιά από την πιστοποίηση του κοινωνικού εμφυλίου, από το γνωστό «ή μαζί μας ή εναντίον μας» που έλεγε ο Μουσολίνι και το υιοθέτησαν και κάμποσοι «αντιφασίστες».

Ελάτε τώρα, ας αφήσουμε ποιος είναι πίσω από την «επίθεση», ας δούμε τους φίλους μας, τι ανεβάζουν στα social media, πόσα «like» παίρνεις  αν κράξεις τον «φονιά που πήρε το μέλλον των παιδιών μας» και πόσα αν θυμίσεις ότι ήταν ένας μεταβατικός πρωθυπουργός τον οποίο φώναξαν τρία ελληνικά κόμματα για να «τρέξει» τη χώρα μέχρι να βρούμε κανονική κυβέρνηση!

Επίσης, ας το παραδεχθούμε, ο υπουργός Παιδείας μας είναι ένα βαθιά διχαστικό άτομο με επεξεργασμένο διχαστικό μίσος μέχρι του σημείου να μεταφέρει τα γνωστά περί αριστείας που είναι ρετσινιά στο επίπεδο του «αφήστε ρε τα παιδιά να βγουν να πιούν ένα ποτό, που τα θέλετε να διαβάζετε». Από το «ποτάκι» μέχρι το αλήτης τραπεζίτης μεσολαβούν μερικά σφηνάκια. Χικ!

Η απόπειρα κατά του Παπαδήμου ήταν η πρώτη απόπειρα κατά πρωθυπουργού της χώρας από την εποχή του Ελευθέριου Βενιζέλου αλλά σχολιάστηκε από τον σημερινό κανονικό πρωθυπουργό με ένα tweet, ούτε καν με μια δήλωση στις κάμερες. Για να μην πούμε ότι κανείς δεν ζήτησε παραιτήσεις ή σαφή και απτά αποτελέσματα στις έρευνες.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Παπαδήμος εκτός από προδότης, γιος χίτη(;), γερμανοτσολιάς, «τραπεζίτης» κλπ, κλπ ήταν και Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών. Ε, και; Ποιας Ακαδημίας; Μέσα στον μιθριδατισμό που μας έχει κυριεύσει ξεχνάμε πως οι εκλογές στα Πανεπιστήμια προ δύο ημερών έγιναν με τσεκούρια και στιλέτα από κρανοφόρους που διεξήγαγαν αντάρτικο πολέμου…

Ας το παραδεχθούμε. Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει. Κάντε ένα κόπο και μετρήστε ποιο ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας νιώθει κάποια συστολή γι’ αυτό που συνέβη και πόσοι λένε εξυπνάδες σχετικά με την… στράκα- στρούκα που δεν θα του έκανε τίποτε και απλά διότι στη θέση του Παπαδήμου θα μπορούσε να ήταν ένα ΑΤΜ ή ένα σχολείο που θα έτρωγε μια βόμβα. Αυτό που όλοι νομίζουν πως θυμούνται είναι πως ο Παπαδήμος επικύρωσε τα μνημόνια και ξεκίνησε να κόβει συντάξεις και να ζητά φόρους. Χικ!

Κάποιος να θυμίσει στον περιούσιο λαό πως πρωθυπουργούς επιλέγει η Βουλή στην Ελλάδα. Όταν λοιπόν σε συνθήκες κρίσης ενώνονται τρία κόμματα, κάνουν πλειοψηφία και επιλέγουν πρωθυπουργό για λίγο καιρό μέχρι να βρούμε δανεικά, δεν υπάρχει χούντα.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.