Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Γιατρούς και μοριακό αναλυτή έχει ανάγκη το Νοσοκομείο Αγρινίου και όχι επιτροπές

Γιατρούς και μοριακό αναλυτή έχει ανάγκη το Νοσοκομείο Αγρινίου και όχι επιτροπές

«Αν δεν θέλεις να λύσεις ένα πρόβλημα, φτιάξε μια επιτροπή». Η γνωστή αυτή ρήση έρχεται στο μυαλό μετά την πληροφορία πως ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης αποφάσισε χθες τη συγκρότηση επιτροπής στο Νοσοκομείο Αγρινίου που θα διαχειρίζεται τις έκτακτες καταστάσεις που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Δεν είναι γνωστό αν η εξέλιξη αυτή αποτελεί και μια ομολογία αποτυχίας στη μέχρι τώρα διαχείριση της κατάστασης ούτε είναι γνωστά τα κριτήρια με τα οποία ο κ. Καρβέλης αποφάσισε τη συγκρότηση της 10μελούς επιτροπής καθώς εκφράζονται ερωτηματικά για τη συμμετοχή κάποιων προσώπων σε αυτή.

Το σίγουρο ωστόσο είναι πως σε αυτή τη συγκυρία αυτό που έχει ανάγκη το Νοσοκομείο είναι γιατρούς και μοριακό αναλυτή για να βγάζει αποτελέσματα στα τεστ κορωνοϊού.

Σίγουρο επίσης είναι πως η Δημόσια Υγεία έχει ανάγκη από στελέχη που να ανταποκρίνονται στις έκτακτες περιστάσεις και να ενημερώνουν σφαιρικά την πολιτική ηγεσία.

Χθες ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε για όσες εξελίξεις είχαν θετικό πρόσημο. Του διέφυγε ωστόσο να ενημερώσει και για όσες έχουν αρνητικό. Και όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες μόνο ανησυχία προκαλούν.

«Οι αρμόδιοι κωφεύανε στις επανειλημμένες ενοχλήσεις μας, με συνέπεια την τραγική κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα», ανέφερε σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων σημειώνοντας πως δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο και δεν βγήκαν σε καραντίνα άτομα που έκαναν το τεστ και στη συνέχεια υπήρξαν θετικά. Μόνο και μόνο αυτή η καταγγελία θα έπρεπε να αρκούσε για να πάει… κάποιος σπίτι του.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΡΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ο Κουλης και οι υφισταμενοι του, εχουν παντα δικιο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.