Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Γιώργος Κατσούλας: “Αξίζουμε έναν καλύτερο δήμο Αμφιλοχίας και θα τον έχουμε!”

Με ανακοίνωσή του στο προφίλ του στο facebook, ο νέος Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γ. Κατσούλας, ευχαριστεί τους δημότες που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες μας για την τιμή που μας έκαναν και μας ανέθεσαν την διοίκηση Δήμου μας για την επόμενη τετραετία.
Οι συμπολίτες μας αποφάσισαν , με ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή να βγάλουμε τον τόπο μας μπροστά και να τον οδηγήσουμε σε ένα καινούργιο ξέφωτο αφήνοντας πίσω μας το παρελθόν.

Επίσης ευχαριστώ και όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία αλλά έκαναν μια άλλη επιλογή, αυτούς που εξελέγησαν, αλλά και όσους δεν εξελέγησαν καθώς και τους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών.

Κατά την διάρκεια όλης της μακράς προεκλογικής περιόδου δώσαμε έναν όμορφο, σοβαρό και συγκροτημένο αγώνα σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας » Αναπτυξιακή Προοπτική » για την έντιμη και πολύ όμορφη προσπάθεια που κατέβαλλαν καθώς όλους τους συνεργάτες και τους φίλους μας.

Ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινάει για το μέλλον του τόπου μας και σ’ αυτήν την προσπάθεια σας θέλω όλους αρωγούς. Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να βγάλουμε τον τόπο μας μπροστά, στη νέα εποχή.
Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Δημοτών Αμφιλοχίας.
Με επιμονή, δουλειά και συνεργασία μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Αξίζουμε ένα καλύτερο Δήμο και θα τον έχουμε!
Να είστε όλοι καλά!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.