Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Γιορτή χρωμάτων από τους μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Αγρινίου

Γιορτή χρωμάτων από τους μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Αγρινίου

pol-eikastiko-giorti-xromaton (1)
Εγκαινιάστηκε με επιτυχία την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου η ετήσια έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου με έργα παιδιών – εφήβων και ενηλίκων της περιόδου 2016-2017. Μικροί και μεγάλοι φιλότεχνοι γέμισαν τους χώρους της παλιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου για να απολαύσουν τις εντυπωσιακές δημιουργίες μαθητών και σπουδαστών του Εργαστηρίου, επιβραβεύοντας παράλληλα για μια ακόμη φορά την σημαντική προσπάθεια που γίνεται συλλογικά στον τομέα των εικαστικών στον δήμο Αγρινίου.

Παρούσα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρίας Παπαγεωργίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου κ. Χρήστος Γαρουφαλής , ο Διευθυντής Οικονομικών του Δήμου Αγρινίου κ. Στέφανος Χατζηανέστης, ο Διευθυντής Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Αγρινίου κ. Δημήτρης Τζογάνης, η Υπεύθυνη της ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Ανθούλα Μακρή, οι δάσκαλοι του Εικαστικού Εργαστηρίου, γονείς, εκπαιδευτικοί, κ.α.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά: 10:30-13:00 & 18:00-21:00 και θα διαρκέσει έως τις 27/09/2017.

Παράλληλα ξεκίνησαν και οι εγγραφές για τη νέα περίοδο των τμημάτων ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, comic, αγιογραφίας καθώς και για τα ολιγομελή – εντατικά τμήματα Σχεδίου (Γραμμικό & Ελεύθερο) για προετοιμασία εισαγωγής σε ΤΕΙ, ΑΕΙ και ΑΣΚΤ.

Έναρξη μαθημάτων: από Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: στον χώρο της έκθεσης καθώς και στα γραφεία του Εικαστικού Εργαστηρίου, Παπαστράτου 83, Αγρίνιο, τηλ. 26410.48372, (5 – 9 μμ.), e-mail: eikastika@dimosagriniou.gr

pol-eikastiko-giorti-xromaton (2)

pol-eikastiko-giorti-xromaton (3)

pol-eikastiko-giorti-xromaton (4)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.