Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Γιορτή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας της Παπαστρατείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Γιορτή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας της Παπαστρατείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης

dimotiki-vivliothiki-agriniou

Με αφορμή την ολοκλήρωση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο «Γίνε εξερευνητής του κόσμου», η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη διοργανώνει γιορτή λήξης, την Παρασκευή 16/09/2016 και ώρα 6.30μ.μ.

Στη διάρκεια της γιορτής, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης, η δημοτική αρχή θα απονείμει αναμνηστικό «βραβείο εξερευνητή» στους μικρούς φίλους της βιβλιοθήκης,και βεβαίωση εθελοντικής συμμετοχής στα μέλη της ομάδας που βοήθησε στην υλοποίησή της συγκεκριμένης δράσης, ως αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς της.

Η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, εκτός από τις ποικίλες δράσεις της, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για παιδιά και εφήβους,  με το κλείσιμο των σχολείων, διοργανώνει  την καλοκαιρινή της εκστρατεία, με διαφορετικό τίτλο και θέμα κάθε χρονιά, και με στόχο την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας και της δημιουργικότητας, συνδυάζοντας τη μάθηση με τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία, μέσα από εργαστήρια φωτογραφίας, κατασκευών, εικαστικών, καθώς και ομάδες αφήγησης, καταγραφής και παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας2016 διοργανώνεται υπό την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και Αποκλειστικό Δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πραγματοποιήθηκε δε σε 125 βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα, μέσα από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών, μέλος του οποίου είναι η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.