Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Η “Γιορτή του αθλητή” στο Αγρίνιο με βραβεύσεις και μαρτυρίες για τον Μιχάλη Κούση

mixalis kousis papastrateio (10) Παρουσία της οικογένειας του Μιχάλη Κούση, αθλητών και φίλων του αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε, χθες Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο Παπαστράτειο Μέγαρο η Τελετή Βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν το 2016 για τις επιτυχίες τους.
Η τελετή διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 10ου επετειακού Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης». Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν πέντε ξεχωριστές προσωπικότητες του αθλητισμού , φίλοι του Μιχάλη Κούση. Ο αθλητικός συντάκτης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο άλμα εις ύψος και πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Παπαδημητρίου, ο πανελληνιονίκης Νίκος Αργυρόπουλος, ο πρωταθλητής Φώτης Κούρτης και ο Αγρινιώτης πρωταθλητής Στίβου Γιώργος Μανδέλος. Kαι οι πέντε μίλησαν για το μεγαλείο του Μιχάλη Κούση.
Αναλυτικά βραβεύθηκαν οι αθλητές Κώστας Σταμούλης, Ηλίας Αϋφαντόπουλος, Χρήστος Τρομπούκης, Θεόδωρος Αρωνιάδας, Νίκος Σταμούλης , Γκάμπριελ Πίσσας, Αναστασία Μήτσου, Βασιλική Αποστόλου, Παύλος Μπεκούλης , Δημήτρης Δήμου , Μαρία Σεφεριάδη, Αλίκη Κοντογιάννη. Βραβεύθηκαν ακόμη η ομάδα Χειροσφαίρισης Γυναικών του Παναιτωλικού, η ομάδα Πετοσφαίρισης του Ιωνικού, η ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κορασίδων, η ομάδα ΤΑΕ ΚWON DO ΘΗΣΕΑΣ, η ομάδα σκακιού της ΓΕΑ και  η ομάδα μπάσκετ Παναιτωλικού .
Yπήρξαν όμως και τέσσερις ειδικές βραβεύσει.Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ο σπουδαίος Αγρινιώτης ζωγράφος και Διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου και της Πινακοθήκης του Δήμου Αγρινίου Χρήστος Π. Γαρουφαλής καθώς σχεδίασε το μετάλλιο του (10ου επετειακού) Ημιμαραθωνίου (φωτό). Παρέλαβε το βραβείο από τη σύζυγο του Μιχάλη Κούση, Καλλιόπη.
Ο αστυνομικός Μάλη Κορδάτος , σύμβολο θέλησης και δύναμης, δρομέας με τεχνητό μέλος που μάλιστα τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τιμήθηκε παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον αντιδήμαρχο Χρήστο Γκούντας.
Επίσης βραβεύτηκαν ο προπονητής του ΑΟ Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης ,που παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ κ. Κώστα Νικάκη, για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και η Ανθούλα Μακρή υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

Ακούστε την ομιλία του Βασίλη Παπαδημητρίου:

Ακούστε την ομιλία του Φώτη Κούρτη

Ακούστε την ομιλία του Γιώργου Μανδέλλου

Δείτε φωτό από την εκδήλωση: 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

mixalis kousis papastrateio (10) mixalis kousis papastrateio (9) mixalis kousis papastrateio (8) mixalis kousis papastrateio (7) mixalis kousis papastrateio (6) mixalis kousis papastrateio (5) mixalis kousis papastrateio (4) mixalis kousis papastrateio (3) mixalis kousis papastrateio (2) mixalis kousis papastrateio (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.